Daewoo FN-102PWQ

Atunci cand ne cazam intr-o camera de hotel sau de pensiune, ne dorim tot ce este mai bun. Vrem conditii de top, igiena si confort. Iar printre dotarile cele mai importante ale unei astfel de camere se numara, desigur si un frigider bun. Acesta trebuie sa fie mic, dar incapator, sa nu consume mult, dar sa ofere conditii de racire bune. Cu alte cuvinte, sa fie asa cum este modelul Daewoo FN-102PWQ, un frigider tare istet, care pe noi ne-a cucerit deindata. (ACUM la reducere)

Daewoo FN-102PWQ

Despre Daewoo FN-102PWQ

Principalul atu al acestui frigider este designul. Acesta este compact, fiind in acelasi timp suficient de incapator pentru ce ar putea avea nevoie cei care se cazeaza intr-o camera de hotel. Misiunea sa principala este aceea de a ajuta considerabil la economisirea de spatiu.

Daewoo FN-102PWQ
Frigider cu o usa Daewoo FN-102PWQ, 79 l, Clasa A+, H 71, Alb

In plus, frigiderul isi gaseste bine locul, chiar si in camerele mai modeste ca spatiu, asa cum sunt cele ale garsonierelor sau ale camerelor de hotel. El se adreseaza celor care calatoresc mult si nu au timp sa gateasca sau sa tina multe alimente in frigider. Cand vine vorba de dimensiunile produsului, pentru a va face o idee mai clara, va spunem ca acestea sunt de 71 cm – inaltimea, 48,6 cm – latimea, 54,2 cm- adancimea. Astfel, el este mereu usor de integrat, avand culoarea alba. Designul are tenta retro, ceea ce face ca modelul sa fie potrivit chiar si pentru camerele vintage, cu mobilier de lemn si decoratiuni asortate.

Despre Daewoo FN-102PWQ

Frigider cu o usa Daewoo FN-102PWQ – o dotare necesara in camerele de hotel si pensiune

Citeste si despre Star-Light CDD-240AP

Produsul prezentat este perfect construit pentru a asigura economisirea de energie. Astfel, el face parte din clasa A+, ceea ce inseamna facturi la lumina considerabile. In plus, avand in vedere dimensiunile reduse, nu trebuie sa va faceti griji in ceea ce priveste consumul generat.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Frigiderul include lumina cu LED, care permite utilizatorului sa vada inauntru cum sunt pozitionate produsele. De regula, multe modele de frigidere mini nu contin lumina, insa dispozitivul Daewoo este o exceptie binevenita.

Dincolo de asta, trebuie sa precizam un alt atribut excelent al produsului. Acesta include dotarea top table, care permite utilizatorului sa aseze si altceva deasupra sa, pentru a economisi si mai mult spatiu. De exemplu, o recomandare bune in acest sens este cuptorul cu microunde.

Citeste si despre Gorenje RF4161AW

Referitor la compartimente, desi nu sunt multe, trebuie observat faptul ca exista o lada de mici dimensiuni special conceputa pentru fructe si legume. Avand in vedere ca aceste alimente se altereaza foarte usor, lada a fost dotata cu un nivel optim de umiditate si temperatura. Astfel, alimentele sunt mentinute vreme mai indelungata in interiorul frigiderului.

Ba mai mult, sistemul sau de dezghetare este automat, iar volumul total este de 79 L. Rafturile sunt realizate din stilca securitaza, iar modelul functioneaza pe baza unui compreosor bun.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Referitor la pretul acestui produs, trebuie precizat ca el nu este deloc modest. Ba dimpotriva, este un pret asemanator cu cel al modelelor mari de frigidere. Insa, nu trebuie uitat atuul pe care il are Daewoo FN-102PWQ si anume faptul ca el nu ocupa deloc mult spatiu.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply