Liebherr Confort K 2804

Persoanele afalte in cautarea unui frigider pentru familie sau pur si simplu pentru o noua locuina nu trebuie sa isi mai faca griji acum in aceasta privinta. Asta pentru ca vor gasi modelul dorit cat mai repede in gama Liebherr. Este o gama cu modele diverse, un exemplar reusit fiind si frigiderul cu o usa Liebherr Confort K 2804. (ACUM la reducere)

Liebherr Confort K 2804

Despre Liebherr Confort K 2804

Design-ul acestui aparat este elegant, astfel ca isi va spune cuvantul in orice bucatarie prin aparitia sa. La baza acestui desgin se afla muchiile tesite pe care le are acesta. Usa acestuia se deschide spre partea dreapta, insa este si reversibila, astfel incat o veti putea muta si in partea stanga.

Liebherr Confort K 2804
Frigider cu o usa Liebherr Confort K 2804, 250 l, Clasa A+, H 140 cm, LED, Alb

Culoarea de care dispune modelul este cea albul, fiind o culoare usor de asortat. Privitor la inaltimea pe care o masoara acesta, trebuie spus ca este de 140.2 cm. Are o latime destul de bun, de 55 cm, ceea ce inseamna ca se potriveste destul de bine in spatiile ceva mai inguste. Adancimea sa este de 63 cm.

Despre Liebherr Confort K 2804

Frigiderul cu o usa Liebherr Confort K 2804 – cateva informatii despre trasaturile sale

Citeste si despre Daewoo MFRS-T30H3

Despre volumul pe care il are acest exemplar, trebuie spus ca este de 250 l. Volumul sau net este de 229 l. In ceea ce priveste dezghetarea acestuia, trebuie spus ca este de tip automat. Interiorul acestuia este organizat in 5 rafturi, astfel incat sa puteti aseza alimentele intr-un mod cat mai eficient si usor de gasit. Usa acestui model are si ea tot 5 rafturi, unde veti putea aseza alimentele pe care sa le aveti la indemana.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Frigiderul cu o usa Liebherr Confort K 2804 are un compartiment pentru a depozita fructe si legume, pentru a va bucura de o prospetime a acestora. Rafturile acestui model sunt confectionate din sticla, pentru o mai buna sustinere.

Congelatorul acestui exemplar dispune de un volum net de 21 l. Aceasta se potriveste pentru a depozita strictul necesar si nu mai mult. De aceea, nici capacitatea sa nu este prea mare, fiind pe masura volumului, respectiv de 2 kg. Functiile acestui model sunt CoolPlus, dar si SuperFrost. Despre functia Coolplus trebuie precizat faptul ca va reduce temperatura din congelator pentru cateva ore. Aceasta are rolul de a congela produsele cat mai in siguranta.

Citeste si despre Beko HM130520

Tehnologia pe care o are acesta este cea de iluminare LED. Este o functie utila, care va ajuta sa gasiti mai repede alimentele in frigider. In privinta tensiunii la alimentare a acestui model trebuie spus ca este de 220 V, respectiv de 240 V.

Frigiderul cu o usa Liebherr Confort K 2804 are un nivel de zgomot de 39 dB, ceea ce inseamna faptul ca nu va fi atat de zgomotos. Referitor la eficienta energetica acestui exemplar, trebuie spus faptul ca apartine clasei A+, despre care trebuie stiut ca reduce consumul de curent electric destul de mult. Anual, acest consum de energie va fi de 226 kWh. De asemenea, zilnic, va avea un consum de 0.617 kWh. Fara curent, autonomia acestuia va fi de 15 h.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, frigiderul cu o usa Liebherr Confort K 2804 merita ales pentru locuinta dumneavoastra intrucat indeplineste cateva criterii destul de importante. Despre pret trebuie spus ca nu este unul crescut.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply