Zanussi ZRT23100WA

Pentru a nu mai pierde timpul prea mult la cumparaturi, este necesar sa aveti un frigider bun unde sa depozitati alimentele pe o perioada cat mai indelungata de timp. Astfel, veti avea numeroase avantaje. Un model cu multiple caracteristici bune este frigiderul Zanussi ZRT23100WA. (ACUM la reducere)

Zanussi ZRT23100WA

Despre Zanussi ZRT23100WA

Acest frigider Zanussi are o suprafata realizata din inox. Include 2 usi, fiind de tip standard. Usile se deschid spre dreapta, insa sunt si reversibile. Are o inaltime potrivita, fiind de 140.4 cm. In ceea ce priveste latimea, trebuie spus ca este de 54.5 cm.

Zanussi ZRT23100WA
Frigider Zanussi ZRT23100WA, Capacitate 228 l, Clasa A+, H 140 cm, Alb

Adancimea masoara 60.4 cm. Cat despre greutate, trebuie specificat ca aceasta cantareste 44.75 Kg. Are un cablu de alimentare cu o lungime destul de buna, aceasta fiind de 2.4 m.

Despre Zanussi ZRT23100WA

Frigider Zanussi ZRT23100WA – despre trasaturile tehnice

Citeste si despre Daewoo FN-153

Este un model destul de incapator intrucat are un volum net total de 228 l. Carcasa este de culoare alba, fiind usor de asortat in orice bucatarie. Despre volumul net trebuie spus ca este de 184 l. De asemenea, rafturile de care dispune acesta sunt de 3. Tot 3 sunt si rafturile de pe usa acestuia.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Compartimentul pentru legume & fructe cu care este prevazut acest exemplar are avantajul de a pastra in conditii destul de bune alimentele de acest fel. Este necesar de spus faptul ca rafturile pe care le incorporeaza frigiderul sunt realizate din sticla. In ceea ce priveste panoul de comanda de care dispune acest model trebuie spus ca este de tip mecanic.

Frigiderul Zanussi ZRT23100WA dispune si de un congelator unde veti putea aseza alimentele pe o perioada mai lunga de timp. De asemenea, aceasta are un volum net de 44 l. Dispune de un singur compartiment si are o capacitate de inghet de 3 kg/24 h. In plus, acest model este prevazut si cu iluminare de tip LED, ceea ce inseamna ca veti avea o vizibilitate mai buna in interiorul acestuia.

Citeste si despre Whirlpool WHM3911

La alimentare, acesta are o tensiune de 230 V. Despre nivelul de zgomot produs in momentul functionarii acestuia, trebuie spus ca este de 40 Db. De asemenea, frigiderul Zanussi ZRT23100WA reduce consumul de curent electric intrucat apartine clasei de eficienta energetica A+. Acest model sta destul de bine si in ceea ce priveste clasa climatica, intrucat este de tipul SN-N-ST.

Un aspect important de precizat este acela ca are un consum anual de energie de 224 kWh. In plus, in cazul in care se intrerupe alimentarea la curentul electric, acesta va avea o autonomie de 19 h. Un detaliu important este acela ca are componentele detasabile, ceea ce inseamna ca va fi mai usor de curatat intrucat le veti putea da jos cu usurinta. EasyStore este o cutie speciale pe care o include acest model, despre care trebuie spus ca este ceva mai felxibila, astfel incat sa puteti organiza alimentele asa cum aveti nevoie.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, frigiderul Zanussi ZRT23100WA reprezinta un model demn de luat in considerare in privinta achizitionarii sale. Are caracteristici moderne, iar pretul sau nu este unul ridicat.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply