Whirlpool ARC2353IX

Cautati un frigider pentru locuinta dumneavoastra? Nu trebuie sa va faceti griji intrucat veti gasi unul. Mai ales daca va doriti ceva din gama Whirlpool. Aceasta gama ofera o multitudine de modele, in functie de necesitatile fiecarei familii. Astfel, daca sunteti o familie mica si aveti nevoie de un astfel de aparat, recomandarea este frigiderul cu doua usi Whirlpool ARC2353IX. (ACUM la reducere)

Whirlpool ARC2353IX

Despre Whirlpool ARC2353IX

Acest model este de culoare gri, ceea ce reprezinta un avantaj atat din punct de vedere al aspectului, cat si estetic. Inaltimea acestui model ese de 143 cm, iar latimea sa de 55 cm, ceea ce este un avantaj. In plus, adancimea sa este si ea de 58 cm. Mai trebuie spus si faptul ca are o greutate de 42 kg.

Whirlpool ARC2353IX
Frigider cu doua usi Whirlpool ARC2353IX, 218 l, Clasa A+, H 143 cm, Inox

Suprafata de care dispune acest frigider este realizata din inox. De asemenea, este un model standard si include 2 usi.

Despre Whirlpool ARC2353IX

Frigider cu doua usi Whirlpool ARC2353IX – despre specificatiile din punct de vedere tehnic

Citeste si despre Heinner HF-H212A+

Frigiderul cu doua usi Whirlpool ARC2353IX are un volum de 218 l, acesta fiind destul de potrivit pentru o familie mica. Acest exemplar include un agent de racire de tipul R600a. De asemenea, include si un compresor. In schim, volumul net al acestui frigider este de 171 l. Sistemul de dezghetare al frigiderului este de tip automat, aceasta fiind o caracteristica destul de importanta. Este un model destul de organizat intrucat are 7 compartimente, astfel incat sa le gasiti mai usor atunci cand le veti aseza.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Frigiderul cu doua usi Whirlpool ARC2353IX include si un compartiment cu fructe si legume, unde le veti putea aseza. In plus, rafturile de care dispune acesta sunt realizate din sticla, pentru o mai buna sustinere.

Referitor la congelatorul acesutui frigider din gama Whirlpool, trebuie speicificat faptul ca are un volum de 41 l. Dezghetarea acestuia este de tip manual, iar compartimentele pe care le are acesta sunt in numar de 2, fiind destul de bine. In plus, capacitatea de inghet a acestuia este si ea de 2.5 kg/24 h.

Citeste si despre Daewoo FN-15A

Acest produs are un nivel de zgomot de 40 dB. In plus, acest model nu consuma mult curent electric intrucat face parte din clasa de eficienta energetica A+. Despre autonomia la curent trebuie precizat ca este de 10 h, fiind destul de buna.  Xlent FIT este functia care va va ajuta sa asezati aparatul asa cum va doriti.

Frigiderul cu doua usi Whirlpool ARC2353IX include tehnologia Xlent FT, ceea ce inseamna ca veti putea instala aparatul sa cum va doriti. Trebuie spus ca acest model are sertar cu sina, care il va face usor de utilizat. In plus, acesta are si un raft special pentru lactate, astfel incat sa le puteti aseza separat de celelalte alimente. Nu trebuie uitat de spus faptul ca acest model are usi reversibile, astfel incat sa il puteti aseza in diverse locuri.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, frigiderul cu doua usi Whirlpool ARC2353IX este un model incapator si aparut recent pe piata. Acesta este organizat destul de bine, astfel incat sa puteti aseza alimentele asa cum va doriti. Nu are un pret mare,

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply