Sharp SJXP680GBK

V-ati saturat de frigiderul alb, care se murdarese mereu si capata un aspec neplacut? Va oferim noi o solutie eficienta, care sa merite: un frigider de culoare neagra. Acesta nu doar ca are un design modern, ci este si eficient si incapator. Asadar, este vorba despre frigiderul Sharp SJXP680GBK – o alegere moderna. (ACUM la reducere)

Sharp SJXP680GBK

Despre Sharp SJXP680GBK

Este compus din 2 usi, deschiderea lor fiind spre partea dreapta. In privinta culorii acestui model, trebuie spus ca este negrul, aceasta fiind o culoare ceva mai speciala pentru un frigider. In plus, aceasta va fi mai prietenos si se va asortat destul de bine incaperii. Inaltimea de 175 cm. Alta dimensiune ce trebuie mentionata este latimea sa, aceasta fiind de 80 cm. adancimea pe care o are acesta este si ea de 73.5 cm. Greutatea acestui frigider din gama Sharp trebuie spus ca este de 80 kg.

Sharp SJXP680GBK
Frigider Sharp SJXP680GBK, 536 l, Clasa A++, Ioni Plasmacluster, J-Tech Inverter, H 175 cm, Sticla Neagra

Clasa de eficienta energetica a aparatului este A++, care va garanta un consum de curent electric redus. Astfel, consumul anual de energie al acestua va fi de 350 kWh. In cazul in care nu va mai fi alimentat la curentul electric, autonomia sa va fi de 19 h.

Despre Sharp SJXP680GBK

Frigider Sharp SJXP680GBK – cateva informatii tehnice importante

Citeste si despre BioFresh Liebherr SBSes 7165

Acest model are un volum net total destul de mare, acesta fiind de 536 l. Acesta are un sistem modern de racire de tip No Frost, inclus atat pentru frigider, cat si pentru congelator. Despre agentul de racire pe care il include acest model trebuie spus ca este R600a.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Despre frigiderul Sharp SJXP680GBK trebuie specificat faptul ca are un sistem de dezghetare automat si 3 rafturi. Despre rafturi este necesar de precizat faptul ca sunt necesare pentru a va aranja alimentele asa cum veti dori.

In plus, compartimentul pentru fructe si legume este unul important intrucat se va dovedi util in pastrarea acestora pe termen lung avand in vedere temperatura de racire de care dispune acesta.

Citeste si despre Daewoo FN-153

Frigiderul Sharp SJXP680GBK este prevazut cu cateva accesorii, precum suportul pentru oua, dar si tava pentru gheata. Rafturile sale sunt si ele utile, fiind realizate din sticla. O capacitate destul de mare are si congelatorul acestui model, care este de 148 l. Sistemul sau de dezghetare este unul destul de util, fiind automat. Are un compartiment si include o capacitate de inghet destul de mare, respectiv de 7 kg/24 h.

Functia de supercongelare de care dispune acesta va va ajuta sa congelati alimentele intr-un timp cat mai scurt. Acest model este unul destul de modern intrucat include tehnologiile: J-Tech Inverter, precum si sistemul cu ioni Plasmacluster. Un avantaj al acestui model este faptul ca are un nivel de zgomot redus, acesta fiind de 36 dB, astfel ca, putem spune ca este destul de silentios.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, frigiderul Sharp SJXP680GBK este exact ceea ce are nevoie o familie moderna: design modern, consum redus si incapator. Chiar daca pretul sau pare putin ridicat, trebuie spus ca si-l merita intrucat este un model destul de performant, atat din punct de vedere al consumului de curent electric, cat si al celorlalte trasaturi pe care le are.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply