Heinner HF-270A+

Atunci cand mergeti in cautarea unui frigider, nu trebuie sa va opriti la prima oferta pe care o vedeti, intrucat cu siguranta vor mai si alte modele care va vor placea. Insa, daca ai obosit sa tot cauti, asa cum se intampla, va putem face o sugestie. De asemenea, acesta trebuie sa fie potrivit necesitatilor dumneavoastra, mai exact, sa nu ai un volum nici prea mare, dar nici prea mic. Un astfel de dispozitiv este si frigiderul Heinner HF-270A+.(ACUM la reducere)

Heinner HF-270A+

Despre Heinner HF-270A+

Din componenta acestuia fac parte si cele 2 usi ale sale, care sunt reversibile. Acesta reprezinta un aspect destul de important intrucat veti putea sa le plasati in orice parte a aparatului. Acest exemplar este de culoare alba, ceea ce inseamna ca se va asorta destul de bine incaperii dumneavoastra.

Heinner HF-270A+
Frigider Heinner HF-270A+, 270 l, Clasa A+, H 170 cm, Alb

Inaltimea de acestui model de frigider ce apartine gamei Heinner este de 168.7 cm. De asemenea, despre latimea sa trebuie precizat faptul ca este de 55.1 cm. Referitor la adancimea pe care o prezinta trebuie spus ca este de 55.4 cm

Despre Heinner HF-270A+

Frigider Heinner HF-270A+ – functii utile si ale caracteristici

Citeste si despre Sharp SJFP810VST

In primul rand, este necesar de spus faptul ca acest frigider utilizeaza un agent de racire de tipul R600a. Acest model din gama Heinner are un compresor, iar volumul net total de care dispune acest aparat este de 270 l. Acesta este un aparat destul de indicat celor care nu fac parte din familii prea numeroasa. De asemenea, volum net al sau este de 215 l.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Un detaliu despre rafturile sale este acela ca sunt realizate din sticla si sunt in numar de 3. De asemenea, acest model are un singur raft. Despre decongelarea sa trebuie spus ca este automata.

Compartimentul legume & fructe este util pentru a le aseza. Acesta are temperatura potrivita, astfel incat sa fie pastrate corespunzator. Suportul pentru oua si tava pentru gheata reprezinta accesoriile pe care le include acest aparat electrocasnic. Despre panoul de comanda al acestui exemplar trebuie spus ca este de tip mecanic.

Citeste si despre Arctic ANFB245+

Frigiderul Heinner HF-270A+ are un congelator al carui volum este de 55 l, unde se pot aseza diverse alimente. In componenta sa intra un compartiment, acesta fiind util. La fel de util este si termostatul ajustabil, care va ajuta in vederea reglarii temperaturii.

Zgomotul pe care il produce acest model are un nivel de 43 Db. Referitor la consumul de curent electric putem spune ca nu este unul crescut, clasa de eficienta energetica a acestui model fiind A+. Avand in vedere faptul ca acest model beneficiaza de clasa climatica N, ST, putem spune ca este destul de bun. Consumul anual de energie al acestui aparat din gama Heinner este de 246 kWh. Cablul util pentru a-l conecta la o priza este de 2 m. Este dotat si cu iluminare interioara pentru a gasi alimentele mai repede.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, frigiderul Heinner HF-270A+ este un produs de calitate despre care trebuie spus ca se potriveste unei bucatarii moderne, fiind cel care va pastra alimentele in siguranta, astfel incat sa le consumati fara griji. Pretul pe care il are acesta este unul destul de accesibil.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply