Arctic AD70410+

Oricine isi doreste un aparat care sa pastreze alimentele in siguranta si care sa beneficieze de cateva caracteristici cat mai bune, precum volumul, compartimentele, precum si clasa de eficienta energetica. Pentru familiile numeroase, care pastreaza ceva mai multe alimente in frigider ar trebui sa isi achizitioneze un frigider ceva mai incapator, cu un volum peste 300 l. Acesta se va potrivi de minune si veti putea sa faceti cumparaturi pentru perioade mai lungi de timp. Un model din categira celor cu un volum mai mare de depozitare este si frigiderul cu doua usi Arctic AD70410+. (ACUM la reducere)

Arctic AD70410+

Despre Arctic AD70410+

Inaltimea pe care o masoara acesta este de 170.5 cm, fiind un model destul de inalt . De asemenea, latimea sa este si ea mai mare, fiind de 70 cm. Despre adancimea pe care o are acesta trebuie spus ca este de 67.5 cm. In privinta greutatii sale, trebuie spus ca este de 62 Kg.

Arctic AD70410+
Frigider cu doua usi Arctic AD70410+, 397 l, Clasa A+, 170.5 cm inaltime, 70 cm latime, Alb

Acest dispozitiv de racire a alimentelor are un compartiment special pentru fructe si legume. Accesoriile incluse printre celelalte caracteristici ale sale sunt: suportul pentru oua, precum si tava pentru gheata.

Despre Arctic AD70410+

Frigider cu doua usi Arctic AD70410+ – despre partile din componenta sa

Citeste si despre Star-Light CCF-295AP

In primul rand, un aspect ce trebuie stiut este culoarea pe care o are acest model, care este albul. De asemenea, usile reversibile sunt de mare ajutor intrucat le veti putea situa in partea cea mai convenabila.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Acest model are un volum net total destul de mare, acesta fiind de 397 l. Astfel putem spune ca acesta este potrivit pentru o familie numeroasa, unde se gateste si se pastreaza la rece destul de multe alimente. Sistemul de racire pe care il are acesta este de tip static. In plus, din componenta acestui dispozitiv face parte si compresorul pe care il are.

Frigider cu doua usi Arctic AD70410+ are un volum net de 298 l. Sistemul de dezghetare al frigiderului din gama Arctic este unul de tip automat. In privinta spatiului interior trebuie spus ca este destul de bine organizat, acesta avand 3 rafturi. De asemenea, trebuie spus ca usa acestui model are in dotarea sa tot 3 rafturi, acestea fiind destul de utile.

Citeste si despre Samsung RS7778FHCSR

Rafturile acestuia sunt realizate din sticla, ceea ce va oferi stabilitate si eleganta interiorului. Frigiderul cu doua usi Arctic AD70410+ are si un congelator al carui volum este de 99 l. Se dezgheata manual si are 2 compartimente.

Functiile din dotarea acestuia sunt: termostat ajustabil, sistem antibacterian, rafturi ajustabile. Este ceva mai silentios fata de alte modele, avand un nivel de zgomot de 41 Db. Acest model este conceput din rafturi ceva mai rezistente, fiind de tipul SAFETY GLASS. Clasa A+ este cea care se ocupa de partea referitoare la consumul de curent electric, acesta fiind unul destul de redus. Mai exact, acesta va fi de 293 kWh. Rezista destul de mult fara curent electric, autonomia sa fiind de 20 h.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, frigiderul cu doua usi Arctic AD70410+ este un exemplar cu un volum destul de mare, care este recomandat celor care au multe alimente de depozitat. Pretul sau este ceva mai ridicat, insa il merita.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply