Zanussi ZFC21400WA

Pentru cei care au nevoie sa conserve alimentele o perioada cat mai indelungata de timp si nu au nevoie sa aprovizioneze des locuinta, este necesara o lada frigorifica, aceasta fiind un aparat electrocasnic necesar. Iata, deci, un motiv pentru care sa puteti achizitiona o lada frigorifica pentru bucataria dumneavoastra. Si pentru a face o alegere care sa merite, atunci va recomandam un model din gama Zanussi, aceasta fiind o gama moderna, care detine lazi frigorifice de calitate. Un astfel de model este lada frigorifica Zanussi ZFC21400WA.(Doar acum la reducere)

Zanussi ZFC21400WA

Despre Zanussi ZFC21400WA

Acest model de lada frigorica are un cos in dotarea sa. De asemenea, este de culoare alba, ceea ce inseamna ca nu va fi greu de asortat in bucatarie. Latimea de care dispune acest exemplar este de 79.5 cm. De asemenea, din punct de vedere al inaltimii, masoara 86.8 cm. Despre adancime putem spune ca este de 66.5 cm, ceea ce reprezinta o dimnesiune destul de buna. In ceea ce priveste greutatea sa, trebuie spus ca este de 43.61 Kg.

Zanussi ZFC21400WA

Lada frigorifica Zanussi ZFC21400WA, 210 l, Clasa A+, Alb

Avantajul achizitionarii unei lazi frigorifice este acela ca se poate instala oriunde. De asemenea, are si o functionare buna, intrucat este dotat cu un paravan anti-condens.

Despre Zanussi ZFC21400WA

Lada frigorifica Zanussi ZFC21400WA – despre importanta caracteristiclor tehnice pe care le include

Citeste si despre Review-uri si pareri despre frigidere

Un aspect important de spus este faptul ca aceasta lada frigorifica are o capacitate de inghet de 14 kg in 24 h, ceea ce reprezinta un mare avantaj. De asemenea, volumul net total pe care il include aceasta este de 210 l, ceea ce este un plus, intrucat va putea congela destul de multe alimente fara intr-un timp cat mai scurt.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta lada frigorifica!

Are si un congelator, acesta fiind dotat cu un sistem de dezghetare manual, ceea ce reprezinta un mare plus. De asemenea, lada frigorifica Zanussi ZFC21400WA are un panou de comanda care este mecanic.

Avand in vedere ca lada frigorifica Zanussi ZFC21400WA dispune si de un cablu, trebuie spus ca acesta beneficiaza de o lungime de 1.6 m. Mai mult, zgomotul sau produs este de 42 dB. Alimentarea acestui cu energie lectrica va avea o tensiune de 230 si 240 V. Lada frigorifica Zanussi ZFC21400WA detine un compresor. Despre clasa climatica putem spune ca este una destul de performanta, fiind de tip SN-N-ST-T. Aceasta este una dintre cele mai bune clase climatice.

Citeste si despre Whirlpool ARC2353WH

Lada frigorifica Zanussi ZFC21400WA beneficiaza de cateva functii util, precum: lumina interioara, condensatorul integrat, precum si un sistem de avertizare pentru temperatura ridicata. Astfel, oricand aceasta va semnala o temperatura mai ridicata in interior, este clar ca ceva este in neregula, astfel incat sa o poata regla de la inceput.

Intrucat acest model beneficiaza de clasa A+, trebuie spus ca acesta se va avea un consum scazut de curent electric. Astfel, enegi aconsumata anual va fi de 227 kWh. Economia la factura de curent electric va fi una destul evidenta, luand in considerare clasa de eficienta energetica.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, lada frigorifica Zanussi ZFC21400WA este un model care va va ajuta sa pastrati provizii pe o perioada indelungat de timp, aceasta fiind exact ceea ce va trebuie pentru a nu mai face cumparaturi prea des.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply