Daewoo FRN-Q29FCVI

Cat de mult gatiti sau timpul pe care il petreceti in bucatarie este destul de important si poate spune multe despre voi sau despre ce gama de electrocasnice ati prefera sa utilizati.(vezi oferta de AZI)

Daewoo FRN-Q29FCVI

Despre Daewoo FRN-Q29FCVI

Gatitul foarte mult insa se leaga automat si de nevoia unei cantitate generoase de produse alimentare dar si de modul in care acestea sunt pastrate iar Daewoo FRN-Q29FCVI poate fi cel care sa va ajute in aceasta directie.

Daewoo FRN-Q29FCVI

Side by side Daewoo FRN-Q29FCVI, 509 l, Clasa A+, No Frost, Minibar, H 177 cm, Argintiu/Inox

Pentru a putea sa va bucurati de utilizarea acestui model trebuie totusi sa vedeti exact ceea ce ofera acest model dar mai ales ceea ce presupune alegerea sa si utilizarea sa.

Despre Daewoo FRN-Q29FCVI

Orice dorinta

Citeste si despre Electrolux EJ2801AOW2

In materie de preferinte culinare posibilitatile sunt multiple dar cu siguranta un model side by side poate sa ofere sufficient spatiu de stocare astfel incat sa pastrati cam tot ce ati avea nevoie si asta fie ca este vorba despre frigider sau congelator. Ceea ce ofera insa mai exact Daewoo FRN-Q29FCVI in privinta posibilitatilor de stocare este un volum net de 509l.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

Utilizarea volumului si modul de impartire a acestuia este oferind congelatorului un volum net de 159l iar pentru frigider un volum net de 353l. Acest aspect va poate arata cam ce cantitate de produse sau alimente congelate veti putea utiliza dar si ce cantitate de alimente proaspete dar modul de utilizare al compartimentelor este dat de ce elemente veti gasi in interior. Pentru congelatorul acestui model veti avea 4 compartimente dar si o capacitate de congelare de pana la 12kg in 24h.

Pentru partea de frigider oferit de acest side by side Daewoo FRN-Q29FCVI veti putea sa va ajutati fie de unul dintre cele 3 rafturi din sticla, de unul dintre cele 4 suporturi de pe usa sau de compartimentele pentru fructe si legume. Cu siguranta sunt mai multe elemente ce tin de utilizarea interiorului dar si de functionarea acestui model si este vorba despre prezenta unei tehnologii de racire de tip No Frost.

Citeste si despre Hotpoint ENXTMH 19212 F

Alegerea Daewoo FRN-Q29FCVI poate fi una si in detrimentul altor modele similare iar ceea ce il face mai bun poate fi partea de control a functionarii datorita unui panou digital cu un display touchscreen. Pozitionarea acestui panou este deasupra unui dispenser de gheata pe care va puteti baza dar mai aveti si un sistem de tip Homebar pentru acces rapid la interiorul frigiderului.

Intreaga functionare si utilizare a acestui frigorific se mai poate lega si de partea de costuri din punct de vedere al consumului de energie fiind vorba despre un consum anual de 418kWh si astfel de pozitionarea in clasa A+. Un volum mare si o dimensiune mare inseamna si un anumit consum de energie dar nu este unul foarte mare si veti mai avea si partea de zgomot aferent functionarii si care are un nivel de maxim 43dB.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Alimentatia este importanta pentru fiecare dintre noi si pentru fiecare familie iar ceea ce poate face un astfel de produs frigorific este sa va ofere tot ceea ce inseamna eficienta din punct de vedere al asigurarii conditiilor de pastrare pentru toate alimentele si pentru toata mancarea voastra.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply