Hotpoint ENTM18210VW

Pastrarea alimentelor in siguranta este o preocupare pe care fiecare persoana o are si asta mai ales daca discutam si despre persoanele care prefera sa gateasca si sa petreaca un anumit timp in bucatarie.(ACUM la reducere)

Hotpoint ENTM18210VW

Despre Hotpoint ENTM18210VW

Tot ceea ce reprezinta o preocupare majora este alegerea frigorificului potrivit pentru a fi insarcinat cu asigurarea conditiilor ideale de temperatura iar asta pentru ca diversitatea este una foarte mare insa puteti da si peste frigiderul cu doua usi Hotpoint ENTM18210VW.

Hotpoint ENTM18210VW

Frigider cu 2 usi Hotpoint ENTM18210VW, 414 l, Clasa A+, alb

Un frigider cu doua usi poate fi privit ca si un plus pentru foarte multi mai ales daca bucataria sau locuinta lor nu este tocmai una ce dispune de foarte mult spatiu insa Hotpoint ENTM18210VW se diferentiaza de alte modele de frigidere mai ales prin ceea ce inseamna partea de functionare.

Despre Hotpoint ENTM18210VW

Siguranta pentru alimente si mancare

Citeste si despre Beko HS22453

Exemple de frigidere cu doua usi sunt multe si fiecare vine cu anumite caracteristici ce pot sa atraga sau sa le faca sa fie atractive pentru anumite persoane dar cu siguranta un model Hotpoint ENTM18210VW este diferit in multe sensuri de alte frigidere cu doua usi. Cu siguranta nu putem sa discutam despre diferente in ceea ce tine de culoarea alba sau de partea de structura dar in privinta staturii veti avea un model ceva mai impunator.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Dimensiunea Hotpoint ENTM18210VW este una care ofera un aer mai impunator si mai serios pentru ca discutam despre o inaltime de 180.5 cm, despre o latime de 70 cm si o adancime de 66.5 cm. Adiacent dimensiunii veti avea si partea de instalare si care trebuie sa aiba in vedere si deschiderea usilor dar un sistem de usi reversibile ofera o flexibilitate in acest sens. Un gabarit diferit si mai generos decat al altor modele vine si cu o generozitate a spatiului disponibil pentru stocarea produselor si veti avea un volum net de 414l.

In privinta utilizarii volumului diferentele sunt date de fiecare utilizator in parte dar Hotpoint ENTM18210VW mai poate sa il imparta oferind pentru frigider un volum net clasic de 332l iar pentru congelator unul de 82l. Elemente ce fac diferit acest model fata de altele mai sunt legate si de compartimentarea interioara si asta pentru ca veti putea utiliza in frigider unul dintre cele 4 rafturi din sticla, unul dintre cele 5 rafturi de pe usa sau poate compartimentul pentru fructe si legume.

Citeste si despre Heinner HFC-306A+

Daca pentru congelator veti avea o capacitate de congelare de 2kg in 24h si un sistem de dezghetare manuala pentru frigider sistemul de dezghetare este automat. In privinta implicatiilor pe care le are functionarea Hotpoint ENTM18210VW vom avea si nivelul de zgomot de pana la 45dB a acestuia dar si autonomia de pana la 20h fara curent.

Pentru ca un electrocasnic sa fie pe deplin eficient mai avem si ceea ce inseamna resursele consumate aferente functionarii iar in cazul acestui frigorific asta inseamna consumul mediu anual de 326 kWh si o clasa de eficienta energetica A+.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Cand vine vorba despre partea de alimentatie si despre siguranta acesteia totul trebuie sa fie tratat cu seriozitate iar aceasta seriozitate se va gasi si in cadrul acestui model.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply