LG GBF72NSDZN

Pentru cei care cauta combine ce apartin brandului LG avem o veste buna. Si nu doar o veste buna, ci si o recomandare pe masura. Astfel, am creat o combina caree vine cu un compresor inteligent, cu rol de racire rapida a alimentelor, dar si cu capacitatea de a pastra consumul in parametrii optimi. Astfel, combina despre care intentionam sa va vorbim in acest material este: LG GBF72NSDZN, un produs care se remarca prin atribute excelente si printr-un design modern. (Doar acum la reducere)

LG GBF72NSDZN

Despre LG GBF72NSDZN

Cand spunem design modern ne referim la aspecte practice cum ar fi o culoare moderna, adica gri si, in acelasi timp, o nuanta destul de placuta. La aceasta se adauga dimensiuni potrivite, respectiv 203 cm, dar si faptul ca aceasta vine cu linii drepte, ce denota stil placut si eleganta.

LG GBF72NSDZN
Combina frigorifica LG GBF72NSDZN, 380 l, No Frost, Compresor Inverter Linear, Dispenser apa, Display Extern, Clasa A++, H 203 cm, Inox

Din punct de vedere al designului ar mai fi ceva de adaugat: combina are un display extern, ceea ce o face sa comunica usor cu utilizatorii sai. La toate astea, se adauga un dispenser de apa si faptul ca acesta poate furniza oricand utilizatorilor apa suficient de rece pentru a se bucura de sucuri sau limonada. Totodata, apa este ideala vara, cand temperaturile cresc si pofta unei asemenea bauturi este mai mare.

Despre LG GBF72NSDZN

Combina frigorifica LG GBF72NSDZN – genul de combina care stie sa-si faca treaba bine

Citeste si despre Liebherr Confort DNml 43X13

Acest model marca LG vine cu sistem de tipul No Frost fapt care inseamna un adevarat atu pentru o multime de utilizatorii. In primul rand, acest sistem aduce satisfactie deosebita parintilor, acestia ajungand sa se bucure de alimente sanatoase pentru copii lor. Cum este posibil acest lucru? Ei bine, sistemul combinei LG GBF72NSDZN are rolul de a tine microbii la distanta.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Totodata, combina prezentata vina si cu sistem smart care raceste rapid alimentele, find ideala mai ales in randul celor care se grabesc destul de tare. Ba mai mult, pentru cei care prefera produsele care isi pastreaza aspectul apetisant si gustul delicios, exista Nature Fresh, un sertar ideal pentru a depozita produse precum fructe, legume sau verdeturi.

Acestea isi pastreaza proprietatile care incanta simturile si nici nu-si pierd din detaliile care fac experienta culinara una cat mai placuta.

Citeste si despre Samsung BRB26017WW/EF

LG GBF72NSDZN este genul de combina frigorifica ce mai scoate un as din maneca si mai vine cu un detaliu demn de luat in calcul. Ea aduce sistemul de tipul Linear Cooling care are rolul de a mentine o temperatura pe care o putem considera constanta, chiar si atunci cand apar fluctuatii.

Prin fluctuatii intelegem deschiderea si inchiderea usii combinei, un aspect cu atat mai probabil in casele cu copii. Insa, LG are grija ca totul sa fie mentinut in parametrii.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Din punct de vedere al pretului, vorbim despre un cost foarte mic pe care un utilizator trebuie sa-l scoata din buzunar. Astfel, prin alegerea acestei combine, utilizatorul se convinge ca are un control suprem asupra temperaturi si o racire cu pana la 32% mai mare pentru alimente precum fructe, legume sau chiar carne si lactate. Cu alte cuvinte, prin alegerea LG GBF72NSDZN si al sau No Frost are exact ce are nevoie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply