Hotpoint BCB 80201 AA F C 03

In acest material discutam despre combine frigorifice. Si nu orice fel de combine, ci combine inteligente, capabile de a se integra in mobilier si de a face fata cu brio provocarilor in ceea ce priveste racirea. Astfel, un exemplu de combina care face fata cu brio provocarilor mentionate este chiar modelul Hotpoint BCB 80201 AA F C 03, un produs pe care urmeaza sa vi-l prezentam si noi detaliat. (Doar acum la reducere)

Hotpoint BCB 80201 AA F C 03

Despre Hotpoint BCB 80201 AA F C 03

Hotpoint BCB 80201 AA F C 03 este genul de combina care surprinde placut utilizatorii, datorita atributelor sale bune. Printre acestea se numara un volum de 294 L, un sistem de racire bun si un consum scazut. Dar mai intai sa lamurim toate aspectele legate de design.

Hotpoint BCB 80201 AA F C 03
Combina frigorifica incorporabila Hotpoint BCB 80201 AA F C 03, 294 l, No Frost, Clasa A+, H 193 cm, Alb

Din punct de vedere al coloristicii, in cazul acestei combine vorbim despre o nuanta de alb placuta si deloc deranjanta. Aceasta are dimensiuni interesante de 193 cm.

Despre Hotpoint BCB 80201 AA F C 03

Combina frigorifica incorporabila Hotpoint BCB 80201 AA F C 03 – o alegere buna in materie de combine

Citeste si despre Heinner HC-V336X

Combina frigorifica incorporabila Hotpoint BCB 80201 AA F C 03 are un volum de aproape 300 de L. Mai precis, vorbim despre 294 l care pot fi folositi pentru orice fel de alimente, de la fructe si legume, la carne sau lactate.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Aceasta face parte din clasa A+ si este genul de produs care surprinde prin facturile mici la energie electrica pe care le genereaza. Pe langa asta, exista si combine care ajung sa consume mai putin, insa Hotpoint BCB 80201 AA F C 03 este genul de produs care vine cu tehnologii speciale de racire.

Din punct de vedere al acestui aspect, vorbim despre No Frost. Dincolo de asta, sistemul de racire este de tipul High Definition Coolg, care nu genereaza doar o foarte buna pastrare a alimnetelor, ci si o fabuloasa prospetime a acestora. Astfel, vorbim de pana la 9 zile in plus de pastrare. Ceea ce si-au propus producatorii Hotpoint BCB 80201 AA F C 03 a fost sa combata risipa. Zilnic, tone de alimente sunt aruncate din cauza alterarii. Insa nu si daca se apeleaza la

Citeste si despre Samsung RB38J7805SA

Mai mult decat atat, sistemul revolutionar Hotpoint BCB 80201 AA F C 03 inseamna cu pana la 90% mai putine bacterii in interiorul combinei, indiferent daca este vorba de frigider sau congelator. La acestea se adauga cu pana la 70% mai putine mirosuri. Asadar, combina incearca pe cat posibil sa tina sub control aromele de alimente si sa previna amestecarea lor.

Zona cu temperatura variabila este si ea prezenta in cazul acestei combine, astfel permitand ca partea de jos, respectiv congelatorul sa ajunga pana la -26 de grade. Acest lucru este de-a dreptul impresionant, avand in vedere faptul ca oamenii nu mai au rabdarea necesara pentru a a astepta ca alimentele lor sa fie reci.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Ba mai mult, la toate acestea se adauga si functia Holiday. Aceasta permite ca frigiderul sa fie lasat pornit, insa cu un consum minim, pe toata perioada in care utilizatorii sai sunt plecati in vacanta sau concediu. Fara depuneri de mucegai si fara mirosuri neplacute. Este exact ce am precizat anterior. Functia antibacteriana incepe sa-si faca treaba bine.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply