Heinner HC-V336X

V-ati hotarat sa cumparati o combina frigorifica pentru locuinta dumnevoastra si aveti nevoie de un model incapator, dar care sa nu consume mult curent electric? Avem un model pentru dumnevoastra care va va placea cu siguranta. Este vorba despre un model care va pastra alimentele in siguranta pentru o perioada cat mai lunga de timp. Acesta este Combina frigorifica Heinner HC-V336X.(oferta de AZI aici)

Heinner HC-V336X

Despre Heinner HC-V336X

Culoarea pe care o are acest model este cea a inoxului. Aceasta combina frigorifica are un design special. Referitor la latimea pe care o are acesta trebuie spus ca este de 59.5 cm. Are o adancime de 65 cm si o inaltime de 186 cm. Cat priveste greutatea sa trebuie spus ca este de 67 kg.

Heinner HC-V336X
Combina frigorifica Heinner HC-V336XA++, 336 l, Clasa A++, H 186 cm, Tehnologie Less Frost, Control mecanic cu termostat ajustabil, Argintiu

Atat la exterior, cat si la interior, acesta arata de-a dreptul impresionant. In cele ce urmeaza, veti observa, detaliat, mai multe informatii despre partea tehnica.

Despre Heinner HC-V336X

Combina frigorifica Heinner HC-V336X – despre importanta caracteristicilor tehnice

Citeste si despre Zanussi ZRB33103WA

Combina frigorifica Heinner HC-V336X este un model care prezinta un sistem de racire FrostLess. Despre consumul anual de energie pe care il are acesta trebuie spus ca este de 240 kwh. La alimentare, acest model are tensiune de 220 – 240 V. Deschiderea usii este tip reversibil, ceea ce inseamma ca o veti putea muta in stanga sau in dreapta.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Mai mult decat atat, este important de mentionat faptul ca acest exemplar detine si o clasa de eficienta energetica buna, aceasta garantand un consum redus de curent electric despre care trebuie. Este vorba despre clasa de eficienta energetica A++.

Despre nivelul de zgomot pe care il include acest model trebuie spus de 39 db. Volumul net total al acestui model este de 336 l, acesta fiind un model incapator. De asemenea, acest exemplar are si un compartiment pentru fructe si legume unde poate fi asezate acestea pentru a fi pastrate. De asemenea, acest exemplar include un suport pentru oua si tava pentru gheata. Despre acest exemplar trebuie spus ca are si un frigider cu un volum care este de 230 l.

Citeste si despre Arctic AK60350-4mt+

Combina frigorifica Heinner HC-V336X are un frigider care include 3 rafturi in interior si 3 rafturi pe usa. Rafturile pe care le are sunt realizate din sticla. De asemenea, modelul are si un congelator care are un volum destul de bun, acesta fiind de 106 l. Astfel, veti putea aseza o cantitate destul de mare de alimente. Congelatorul beneficiaza de 3 compartimente si o capacitate de inghet de 4.5 kg.

Combina frigorifica Heinner HC-V336X are functia de luminare interioara tip LED. In plus, include si control mecanic cu termostat reglabil. Nu ii lipseste nici compartimentul pentru fructe si legume cu control umiditate, acesta fiind util intrucat acestea vor fi pastrate in siguranta.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, Combina frigorifica Heinner HC-V336X este un exemplar de calitate ce nu consuma mult curent electric. Este un model demn de luat in considerare pentru a fi achizitionat avand in vedere faptul ca detine o clasa moderna de eficienta energetica, un interior generos si alte trasaturi importante. Pretul pe care il are acest aparat electrocasnic este unul destul de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply