Zanussi ZRB33103WA

Locuinta voastra poate fi locul in care toate planurile prin forma dar cand este vorba despre partea de planuri culinare atunci aveti nevoie cu siguranta si de prezenta unor electrocasnice pe care sa va bazati si pe care sa le folositi cu incredere iar Zanussi ZRB33103WA poate fi un model care sa se situeze foarte usor in cazul acestora.(ACUM la reducere)

Zanussi ZRB33103WA

Despre Zanussi ZRB33103WA

Din partea de aspect putem sa ne dam seama in prima faza de faptul ca Zanussi ZRB33103WA este o combina frigorifica destul de prietenoasa si asta chiar daca din punct de vedere a nuantei pe care o are putem spune ca este una clasica. Aspectul nu este insa tot ce conteaza la unele electrocasnice insa din partea acestei laturi putem ajunge si la a observa anumite elemente ce tin de partea functionala.

Zanussi ZRB33103WA

Combina frigorifica Zanussi ZRB33103WA, 303 l, Clasa A++, H 175 cm, Alb

Pana la utilizarea si functionarea efectiva a acestui model avem insa partea de pozitionare si instalarea in bucataria voastra. Aceasta asezare tine in prima faza de gabaritul pe care combina frigorifica il are si care are in prim plan inaltimea de 174.5 cm, latimea de 59.5 cm si adancimea de 64.2 cm si poate fi destul de util si aspectul ce tine de prezenta picioarelor ajustabile a acestui model. La fel de important precum designul sau gabaritul poate fi si partea legata de modul de deschidere al usilor si asta pentru ca aveti un mod de deschidere standard spre dreapta dar veti avea si un mare beneficiu dat de sistemul de usi reversibile.

Despre Zanussi ZRB33103WA

Functii

Citeste si despre Beko HS210520

Alegerea directiei de deschidere a usilor poate fi o prima functie importanta a acestui model insa nu este singura pe care o aveti din partea acestui model Zanussi ZRB33103WA.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Putem continua categoria functiilor cu partea de utilizare a fiecarui compartiment in parte si veti avea frigiderul in prima faza care va pune la dispozitie un volum net total de 194l. Pentru a putea utiliza acest volum veti putea sa va ajutati de unul dintre cele 3 rafturi din plastic pe care sa le pozitionati functie de nevoi.

Pe langa rafturi in frigider veti mai avea si suportul pentru oua, suportul pentru sticle, compartimentul pentru fructe si legume, cel pentru produse lactate dar veti avea si 3 rafturi pe usa sa.

Citeste si despre Zanussi ZFC31400WA

Congelatorul este compartimentul care dispune de 109l ca si volum insa ca si utilizare va pune la dispozitie un numar de 3 compartimente iar intre acestea veti avea cele 2 compartimente de tip Big Box.

Sunt persoane care vor analiza alegerea unor electrocasnice si functie de alte elemente si poate fi vorba despre partea de liniste a locuintei ce depinde de nivelul de zgomot ce poate fi produs si care in acest caz este de 40dB.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pentru linistea ce tine de siguranta alimentelor autonomia este cea care conteaza iar una de 30h nu are cum sa fie un dezavantaj pentru oricine. Toate elementele insa duc spre partea de influenta a unui astfel de model Zanussi ZRB33103WA catre factura de curent si care este data de pozitionarea in clasa de eficienta energetica A++.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply