Miele KFN 29683 D BRWS

Un nivel scazut al temperaturii inseamna un mediu propice de pastrare al unor alimente si nu numai insa pentru a avea aceste posibilitati aveti nevoie si de unele modele porecum Miele KFN 29683 D BRWS pe care sa le bazati si asta fie ca este vorba despre bucataria pe care o aveti sau poate de alte spatii ce trebuie utilate.(ACUM la reducere)

Miele KFN 29683 D BRWS

Despre Miele KFN 29683 D BRWS

Combina frigorifica este un electrocasnic deja destul de popular si asta pentru ca in cadrul a foarte multor locuinte un frigider cu doua usi este mult prea mic pentru nevoile voastre sau poate fi vorba despre partea de spatiu prea mult pe care il poate ocupa un model side by side. In orice conditii analiza Miele KFN 29683 D BRWS poate fi varianta potrivita insa trebuie sa depasiti putin aspectul privind pretul de achizitie.

Miele KFN 29683 D BRWS

Combina frigorifica Miele KFN 29683 D BRWS, 343 l, NoFrost, Clasa A+++, H 201 cm, Sticla alba

Pentru designul efectiv ceea ce avem este in prima faza partea de nuanta alba, structura clasica sau consacrata dar veti avea si elemente care sa va arate o parte a functiilor. Pe usa frigiderului mai putem vedea si un afisaj LCD iar rolul acestuia este acela de a va permite controlul total asupra a ceea ce inseamna stabilirea conditiilor ideale de pastrare. Pe langa afisaj si nuanta avem si partea de dimensiune a acestui model si prin faptul ca va fi nevoie de un anumit loc pentru asezarea sa. Veti avea valori exacte privind spatiul ocupat si asta prin faptul ca masoara 201 cm in inaltime, 60 cm in latime iar pentru adancime veti avea 68.5 cm.

Despre Miele KFN 29683 D BRWS

Functii

Citeste si despre Samsung RB31FWRNDSA

Fiind un model modern veti avea cu siguranta la dispozitie si elemente pe care alte combine frigorifice nici nu le au si poate nu le au nici unele modele side by side. Putem sa incepem cu sistemul de racire pe care il are si care este unul Full No Frost ceea ce inseamna mai multa siguranta in stabilirea conditiilor de pastrare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Aceasta tehnologie de racire este elementul care sta si la baza prezente unor functii precum cea Eco, functia de super-racire sau super-congelare dar veti avea si o functie Holiday pentru cand lipsiti mai mult timp de acasa.

Functia de utilizare a Miele KFN 29683 D BRWS nu poate fi privita fara partea de compartimentare si de cat de mult loc aveti pentru toate ingredientele si alimentele voastre.

Citeste si despre Bosch KGF56SB40

Pentru frigider si produse proaspete spatiul de care dispuneti va fi unul de 242l si poate fi exploatat cu ajutorul unuia dintre cele 5 rafturi din sticla, cu ajutorul unuia dintre cele 3 rafturi de pe usa sau poate cu ajutorul compartimentului pentru fructe si legume sau a raftului pentru sticle.

In partea de congelator volumul oferit de acest model este de 101l, veti avea 3 compartimente dar si o capacitate de congelare de 16kg in 24h.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Toata lumea isi doreste sa aiba prin preajma electrocasnice moderne si performante insa acest lucru poate fi putin dificil de obtinut insa nu imposibil. Puteti sa va dati seama de asta si prin pozitionarea Miele KFN 29683 D BRWS in clasa de eficienta energetica A+++.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply