Liebherr CBNbe 6256

Fara a tine cont de conjunctura cand vorbim despre alimente trebuie sa vorbim cu siguranta si de ceea ce inseamna conditiile de pastrare insa nimic nu cred ca poate sa faca asta mai bine decat un frigorific insa daca vorbim despre un mod special si premium atunci avem cu siguranta nevoie de Liebherr CBNbe 6256.(ACUM la reducere)

Liebherr CBNbe 6256

Despre Liebherr CBNbe 6256

Modelul acesta de combina frigorifica poate sa ofere foarte multe elemente de care sa ne legam pentru partea de aspect si asta pur si simplu plecand de la pozitionarea sa in gama de modele PremiumPlus. Nuanta de bej poate fi o prima caracteristica a designului care sa scoata in prim plan acest model insa este sustinuta de finisajele foarte reusite dar si de partea de structura si asta prin prezenta unui frigider cu doua usi si a doua compartimente tip sertar pentru congelator insa ambele sunt foarte incapatoare.

Liebherr CBNbe 6256

Combina frigorifica PremiumPlus Liebherr CBNbe 6256, 471 l, NoFrost, Clasa A++, H 203 cm, Bej

Forma, pozitionarea si nuanta argintie vin sa ofere si un plus de eleganta pe langa nuanta generala pe care o are Liebherr CBNbe 6256. Cred ca designul nu poate fi complet fara a analiza si ceea ce inseamna volumul pe care il va ocupa un astfel de model si asta pentru ca poate fi pozitionat undeva la granita dintre combinele frigorifice si gama de modele side by side. Putem trece la ceea ce inseamna partea de asezare prin prisma dimensiunii de 203.9 cm in inaltime, 61.5 cm in adancime dar si cei 91 cm in latime la toate insa se adauga partea de deschidere a usilor respectiv sertarelor.

Despre Liebherr CBNbe 6256

Functii

Citeste si despre Liebherr Confort DNml 43X13

Caracteristica functionala de baza a unui frigorific este aceea de a pastra in conditii sigure toate alimentele de care aveti nevoie. Pe langa asta Liebherr CBNbe 6256 are si unele care il fac special si putem incepe cu faptul ca este un model Full No Frost si asta permite sa setati conditiile pe care le doriti pentru temperatura dar si umiditate.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Panoul de control cu afisaj LCD dispus in partea superioara a frigiderului dar care poate fi accesat dupa deschiderea usilor acestui compartiment va ofera ceea ce inseamna controlul total. Pe langa asta mai trebuie vazute si functiile ce tin de iluminarea de tip LED, functia Bio Fresh sau dispenser-ul de gheata.

Pentru latura de utilizare in siguranta aveti posibilitatea de a utiliza o functie de blocare a accesului copiilor sau partea de sistem de avertizare pentru cand usa ramane deschisa.

Citeste si despre LG GBB60MCPFS

In aceasi latura privind utilizarea sigura mai putem pune faptul ca veti avea o autonomie de pana la 45h fara curent ceea ce nu este deloc putin fie ca privim gabaritul pe care il are sau capacitatea de stocare a alimentelor.

Pentru multi nu mai conteaza decat partea de consum de energie electrica aferenta functionarii Liebherr CBNbe 6256 si veti avea pentru asta pozitionarea in clasa de eficienta A++.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Un bun rezumat la ceea ce are de oferit Liebherr CBNbe 6256 poate fi facut de ceea ce s-a mentionat deja si anume faptul ca se pozitioneaza la granita dintre combine si modelele side by side si asta fie ca este vorba de structura sau de volumul net de 357l pentru frigider sau de cel de 114l pentru congelator.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply