LG GMB714PZXV

In fiecare familie este nevoie de o gama de electrocasnice care sa raspunda nevoilor pe care le au membri si cum poate fi vorba poate de o familie mai numeroasa atunci si nevoile pot fi mai mari. Ca si raspuns la aceste elemente putem sa vedem ceea ce poate sa ofere pentru o familie un model precum LG GMB714PZXV.(ACUM la reducere)

LG GMB714PZXV

Despre LG GMB714PZXV

Frigorificile sunt legate in mod direct de partea de alimentatie sau de produse alimentare pe care o familie le utilizeaza insa nu tot timpul un frigider cu doua usi poate fi suficient. In cazul in care poate un model side by side este prea mare puteti foarte simplu sa mergeti spre varianta in care sa utilizati un model precum LG GMB714PZXV si asta pentru ca este o combina frigorifica ce se aseamana sau care tinde spre gama de side by side.

LG GMB714PZXV

Combina frigorifica French Door LG GMB714PZXV, 499 L, Clasa energetica A+, Display Extern, No Frost, H 177.1 cm, Inox

Designul este unul care arata aceasta tendinta si asta prin faptul ca pentru frigider veti avea doua usi iar pentru partea de congelator veti avea un compartiment mai mult decat incapator. Designul sau aspectul este completat de partea de nuanta a inoxului, de forma si dispunerea manerelor, de finisajele foarte reusite dar si de faptul ca veti avea un afisaj LCD

Despre LG GMB714PZXV

Functii

Citeste si despre Samsung RS67N8210S9/EF

Functia principala este cea de a asigura conditiile optime pentru alimentele voastre insa nu trebuie sa ignoram partea de modalitate prin care aceste conditii sunt stabilite. Este vorba despre o combina frigorifica ce detine un sistem de racire de tip No Frost pentru cele doua compartimente si asta inseamna ca aveti posibilitatea de a seta exact temperatura dorita.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

De aceleasi sisteme de racire se leaga si faptul ca pentru fiecare compartiment veti avea cate un sistem de dezghetare automata dar si partea de consum de energie de 380 kWh/ an ce determina pozitionarea in clasa de eficienta A+ a LG GMB714PZXV.

Un model modern precum acesta nu se limiteaza insa doar la ceea ce s-a mentionat ci continua cu elemente precum functia Smart Diagnosis, cu sistemul de avertizare pentru usa, fluxul de aer multidirectional dar si cu o functie de congelare expres.

Citeste si despre Electrolux EAL6240AOU

In fiecare compartiment mai putem gasi cateva elemente de analizat pentru aceasta combina si in cazul congelatorului veti avea volumul de 98l dar si capacitatea de congelare de 8kg in 24h.

La capitolul frigider ceea ce veti putea regasi sunt cele 7 rafturi de pe usi, cele 4 rafturi din sticla securizata din interior dar si compartimentul pentru fructe si legume respectiv cel pentru lactate.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Un model modern si eficient din punct de vedere energetic precum este LG GMB714PZXV nu are cum sa fie considerat decat benefic pentru numeroase locuinte. Trebuie avute totusi in vedere doua aspecte legate de aceasta combina frigorifica iar primul este cel legat de pretul de achizitie si care nu este tocmai unul accesibil pentru foarte multi. Al doilea aspect tine de partea de gabarit pe care il are si care va conditiona alegerea si pozitionarea sa mai ales pentru locuintele mai reduse ca si suprafata fiind un model care masoara 177.1 x 76.3 x 90.8 cm.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply