Electrolux EAL6240AOU

Activitatile culinare sunt legate de ceea ce inseamna utilizarea unei bucatarii sau ceea ce inseamna utilarea acesteia dar cu siguranta si disponibilitatea unor alimente are ceva de spus in acest sens si in aceasta directie.(vezi oferta de AZI)

Electrolux EAL6240AOU

Despre Electrolux EAL6240AOU

Pentru a putea insa sa dispuneti de o cantitate insemnata si in acelasi timp de o diversitate semnificativa de produse alimentare si pe care sa le utilizati in bucatarie un model side by side Electrolux EAL6240AOU poate fi ce aveti nevoie.

Electrolux EAL6240AOU

Side by side Electrolux EAL6240AOU, 577 l, Clasa A+, H 177 cm, No frost, Iluminare LED, Inox antiamprenta

Nu trebuie ca alegerea acestui model sa fie legata doar de ceea ce inseamna disponibilitatea unei cantitati foarte mari de alimente ci poate fi vorba despre multe alte caracteristici functionale importante pe care Electrolux EAL6240AOU le detine.

Despre Electrolux EAL6240AOU

Cantitate si calitate

Citeste si despre Heinner HFC-306A+

Fiindca prin comparatie cu alte frigorifice Electrolux EAL6240AOU poate sa aduca un mare plus pentru voi si pentru locuinta voastra in acelasi timp si spatiul pe care il va ocupa este unul cu ceva in plus. Pentru a vedea exact unde este asezat sau unde poate fi asezat Electrolux EAL6240AOU trebuie sa ii studiati in primul rand caracteristicile constructive iar acestea sunt cu siguranta mai mari decat pentru o combina frigorifica.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

Pozitionarea exacta este data sau mai bine spus conditionata de inaltimea de 178cm, de cei 91.2 cm pe care ii are latimea dar si de cei 73.8 cm in adancime. Nici in ceea ce tine de transportul acestui model lucrurile nu stau chiar asa simplu pentru ca transportarea a 98 kg cat are Electrolux EAL6240AOU trebuie facuta de mai multe persoane.

Finalizarea studierii gabaritului ne duce spre alta caracteristica exterioara si anume designul acestuia realizat in jurul inoxului anti amprenta ce aduce tenta eleganta si in jurul panoului de control digital cu display touchscreen ce ofera latura moderna. Puteam sa trecem insa si la ceea ce se vede dupa deschiderea celor doua usi ale Electrolux EAL6240AOU si anume volumul net total de 577l pentru a aseza toate alimentele si mancarea dorita.

Citeste si despre Arctic O40+

Modul in care puteti sa utilizati acest volum tine si de modul in care este impartit iar pentru compartimentul frigiderului veti avea unul net de 373l in timp ce pentru congelatorul modelului Electrolux EAL6240AOU veti avea unul de 204l. Detaliile care pot face diferenta dintre acest model side by side si altele in privinta interiorului pot fi legate de prezenta unui numar de 3 rafturi din sticla in frigider sau 4 compartimente in congelator.

Prezenta unui sistem de dezghetare automata este si asta o diferenta semnificativa dar cu siguranta tehnologia de racire de tip No Frost este cea care conteaza foarte mult. Aceasta insa mai vine si cu unele functii precum semnalizarea sonora pentru usa deschisa, Action Freeze sau Action Cool. Totul este insa invelit in ceea ce inseamna eficienta energetica specifica clasei de eficienta A+ dar si a unei autonomii de pana la 4h fara curent.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Orice alegere pe care trebuie sa o faceti la un moment dat este importanta si trebuie sa fie facuta in deplina cunoastere a tuturor implicatiilor pe care le presupune iar pentru alegerea unui astfel de model avem partea de aspect, de eficienta dar si de costuri acceptabile.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply