Gorenje RF4161AW

Daca nu v-ati decis inca ce frigider sa alegeti pentru bucataria dumneavoastra, nu este tarziu. Trebuie doar sa tineti cont de cateva criterii, printre care si capacitatea acestuia, iar decizia va fi mai usor de luat. Daca aveti nevoie de un model cu o capacitate nici prea mare, dar nici prea mica, puteti opta pentru frigiderul Gorenje RF4161AW.(Doar acum la reducere)

Gorenje RF4161AW

Despre Gorenje RF4161AW

Gama Gorenje detine frigidere moderne si bune, insa, si cu un design pe masura. Astfel, despre acesta putem spune ca este de culoare alba, iar inaltimea de 162 cm. Mai dispune si de o latime de 54 cm, cee ce inseamna ca va incapea in locuri usor inguste. Adancimea de care beneficiaza frigiderul este de 60 cm, o valoare destul de buna. De asemenea, cantareste si o greutate de 52 kg.

Gorenje RF4161AW

Frigider Gorenje RF4161AW, 262 l, Clasa A+, H 162 cm, Alb

Usile de care dispune frigiderul sunt 2, iar important de specificat este faptul ca acestea sunt si reversibile. Agentul de racire este R600a, acesta fiind unul des intalnit.

Despre Gorenje RF4161AW

Frigiderul Gorenje RF4161AW – informatii utile despre capacitatea sa, clasa de eficienta energetica si alte caracteristici

Citeste si despre Zanussi ZRG16605WA

Ca orice aparat electrocasnic, si despre acesta trebuie specificat ce fel de capacitate are. Asfel, despre el trebuie spus ca are un volum de 262 l, fiind exact ceea ce trebuie pentru a depozita alimentele cat pentru o familie. Acest model ce face parte din gama Gorenje are un compresor. Poate va intrebati care este volumul frigiderului separat de cel al congelatorului. Astfel, volumul frigiderului este de 214 l, despre care trebuie stiut ca este util pentru o familie. De asemenea, sistemul de dezghetare al frigiderului este unul automat, ceea ce il face demn de achizitie.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

In plus, rafturile pe care le are acesta sunt 5, ceea ce este un mare plus. Astfel, alimentele vor fi organizate mai bine, iar dumneavoastra le vei gasi mai usor. Dintre rafturile speciale face parte si compartimentul pentru fructe si legume, acesta fiind necesar pentru a le aseza intr-un mod corect.

Tava pentru gheata a acestui frigider cu doua usi din gama Gorenje va fi si ea necesara. Despre rafturile sale este necesar de spus faptul ca sunt confectionate din sticla. Congelatorul frigiderului Gorenje RF4161AW are o capacitate de 48 l. In plus, acesta mai detine un compartiment. De asemenea, in ceea ce priveste capacitatea de ingheatare, acesta este de 2.5 kg in 24 h.

Citeste si despre Liebherr Confort CTN 5215

Frigiderul Gorenje RF4161AW detine drept functii iluminarea interioara, aceasta fiind una indicata mai ales pe timpul noptii, intrucat veti putea vedea alimentele mai bine. De altfel, piciorusele acestui model sunt si ele reglabile.

Cu un nivel de zgomot de 42 dB, putem spune ca este destul de bun. Mai mult, eficienta energetica de A+ va asigura un consum de energie electrica redus. De asemenea, consumul anual de energie va fi de 240 kWh. Zilnic, acesta va fi de 0.66 kWh. Referitor la autonomia fara curent care ii revine acestui model, trebuie spus ca este de 16 ore.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, frigiderul Gorenje RF4161AW este o alegere buna penru oricine isi doresta sa iaba parte de un aparat electrocasnic in locuinta sa, avand in vedere cele prezentate. Este compartimentat bine si nu consuma mult. Pretul sau este unul destul de potrivit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply