LG GBB59PZDZS

Aspectul unei locuinte nu tine doar de un anumit element sau de o anumita gama ci este vorba despre modul in care mai multe elemente se imbina si asta indiferent de incaperea despre care este vorba si mai exact fie ca este vorba despre bucataria unde se poate afla si LG GBB59PZDZS sau despre alta camera.(ACUM la reducere)

LG GBB59PZDZS

Despre LG GBB59PZDZS

Influenta pe care o poate avea sau aerul pe care il inspira acest model este unul modern dar in acelasi timp si elegant si asta pentru ca avem nuanta argintie, partea de manere incorporabile in cele doua usi si care sunt orizontale dar avem si un afisaj digital pe usa frigiderului. Pe langa aceste elemente mai putem analiza si ceea ce inseamna finisajele reusite pe care le are LG GBB59PZDZS si partea de inaltime a sa.

LG GBB59PZDZS

Combina frigorifica LG GBB59PZDZS, No Frost, Compresor Inverter, WiFi, 318 Litri, No Frost, H 190 cm, Clasa A++, Argintiu

Dimensiunea este importanta in prima faza prin partea de spatiu pe care il va ocupa combina frigorifica in cadrul bucatariei si veti avea inaltimea de 190 cm, ceea ce o face si putin mai impunatoare si zvelta, latimea de 59.5 cm si adancimea de 65.5 cm. La toate aceste elemente adaugam ceea ce inseamna partea de usi cu o deschidere standard spre dreapta. Tot ca si aspect al designului vom avea si ceea ce inseamna interiorul acestui model iar pentru asta veti avea in prima faza un frigider ce dispune de 3 rafturi pe usa, 3 rafturi in interiorul frigiderului dar veti avea si un compartiment pentru fructe si legume. In privinta congelatorului din parte ainferioara ceea ce veti putea utiliza este unul dintre cele 3 compartimente.

Despre LG GBB59PZDZS

Functii

Citeste si despre Daewoo RN-308RDQM

Oferta este una destul de variata din partea LG GBB59PZDZS si asta inseamna sa va folositi de partea de volum de care dispune acest model si este vorba despre frigiderul al carui volum este de 225l si de congelatorul cu un volum de 93l.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Exista insa elemente comune intre cele doua compartimente si asta pentru ca veti avea cate un sistem de racire de tip No Frost. Acest sistem impreuna cu partea de panou de control cu afisaj touchscreen aveti posibilitatea de a seta conditiile ideale de pastrare si mai exact setarea unei temperaturi exacte.

Lista de functii continua cu ceea ce inseamna prezenta unor elemente ultra moderne si aici veti avea cea smart diagnosis, functia moist balance crisper, multi air flow dar si de functia inverter compresor.

Citeste si despre Sharp SJFS810VSL

O functionare eficienta si moderna inseamna si o functionare economica si pentru asta veti avea ceea ce inseamna sistemul de avertizare pentru cand usa ramane deschisa mai mult timp dar si o parte a consumul de energie eficient fiind pozitionat in clasa de eficienta energetica A++.

Multe elemente sunt de analizat cand se alege o combina frigorifica dar la toate aceste elemente se mai poate adauga si partea de avantaje ce se datoreaza faptului ca atat frigiderul cat si congelatorul sunt prevazute cu cate un sistem de dezghetare automata.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

La acelasi capitol al beneficiilor si al concluzionarii cu privire la alegerea si utilizarea unei astfel de combine frigorifice veti mai putea pune si autonomia de 16h pe care o are LG GBB59PZDZS.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply