Sharp SJFS810VSL

Daca partea de gatit nu se pliaza pe langa orice locuinta in ceea ce priveste partea de electrocasnice frigorifice acestea sunt cu siguranta importante fie ca abordati un gatit traditional sau unul cu gatit raw vegan.(Doar acum la reducere)

Sharp SJFS810VSL

Despre Sharp SJFS810VSL

Cum important pe langa stilul culinar este si ceea ce inseamna partea de pastrare a ingredientelor pe care le utilizati in bucatarie un model Sharp SJFS810VSL poate sa fie cu siguranta ceea ce sa ofere cam tot ce aveti nevoie.

Sharp SJFS810VSL
Side by Side Sharp SJFS810VSL, No Frost, 600 l, Clasa A+, Plasmacluster, H 183 cm, Argintiu

Un frigorific side by side Sharp SJFS810VSL poate fi vazut ca un plus atat pentru bucataria voastra cat si pentru cea a unui local iar asta pentru ca este mult mai incapator decat multe alte modele de frigorifice.

Despre Sharp SJFS810VSL

Optiunea moderna

Citeste si despre Sharp SJXG690MBK

Disponibilitatea unor frigorifice este data si de diversitatea pe care o are aceasta gama insa prezenta unui model Sharp SJFS810VSL poate avea influente asupra multor aspecte ale unei locuinte si a vietii in general. Alegerea sa trebuie sa fie comparata insa cu cea a altor modele din gama side by side deoarece cu unele combine frigorifice numai din ceea ce inseamna spatiul de stocare putem vedea ca acesta este castigator si asta se vede si din gabaritul de 183 x 89.2 x 76.6 cm.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest Side by side!

Avand un volum net de 600l Sharp SJFS810VSL poate sa devanseze si alte frigorifice similare si veti avea prezent un astfel de volum prin prisma congelatorului de 207l dar si a frigiderului cu un volum de 209l. Luate separate cele doua comaprtimente ne ofera specificatii ce pot fi vazute tot ca si avantajoase si veti avea congelatorul dispus in partea de jos si care ofera un numar de 6 compartimente dar si o capacitate de congelare de 9.5 kg in 24h.

In privinta frigiderului pe care Sharp SJFS810VSL il ofera veti avea pe langa volum posibilitatea de a aseza unul dintre cele 3 rafturi din sticla, veti putea sa utilizati unul dintre cele 6 rafturi de pe usa dar si unul dintre compartimentele pentru fructe si legume. Tot de frigider ne legam si daca este sa privim exteriorul acestui model si mai exact usa din stanga a acestuia si unde veti avea panoul de control asupra functionarii si care vine cu un afisaj digital.

Citeste si despre Arctic ANK275+

Nu totul se rezuma la cantitate ci mai este importanta si calitatea conditiilor de pastrare si astfel partea de siguranta a alimentelor acestui model si veti avea tehnologia Plasmacluster dar si tehnologia de racire de tip No Frost. La fel de importante mai pot fi si functiile precum cea Super Cool, functia de iluminare LED, decongelarea rapida dar si un filtru antimiros detinute de Sharp SJFS810VSL.

Lista de elemente ce pot fi vazute ca plusuri pentru acest model continua cu ceea ce inseamna functia pentru vacanta sau blocarea accesului copiilor dar si avertizarea pentru usa deschisa sau pentru usa ridicata. Mai puteti sa vedeti si faptul ca alegerea acestui side by side nu influenteaza foarte mult factura de curent prin prisma faptului ca se pozitioneaza in clasa de eficienta A+.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Un model impunator dar care este in acelasi timp eficient din mai multe puncte de vedere nu poate fi vazut decat ca un model modern si eficient.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply