LG GBB569MCAZB

Asteptarile in ceea ce priveste o combina frigorifica sunt destul de mari. Aceasta trebuie sa raceasca bine alimente, fara a depune un strat de gheata asupra lor, sa fie economica si sa arate bine. Iar daca aceasta are un design placut, eventual mai special este cu atat mai bine, deoarece este genul de dispozitiv care completeaza armonios o bucatarie. Iar din acest punct de vedere, o recomandare excelenta este modelul combina frigorifica LG GBB569MCAZB. (ACUM la reducere)

LG GBB569MCAZB

Despre LG GBB569MCAZB

Combina frigorifica LG GBB569MCAZB inseamna o culoare neagra, definita prin eleganta. Volumulul sau este de 445 l, fiind genul de combina care se integreaza perfect intr-o bucatarie moderna si atractiva. Totodata, aceasta ofera cu siguranta spatiu suficient pentru depozitarea alimentelor intregii familii.

LG GBB569MCAZB
Combina frigorifica LG GBB569MCAZB, 445 l, No Frost, Compresor Digital Inverter, Smart Diagnosis, WIFI, Clasa A++, H 185 cm, Negru

Un alt plus pe care nu avem cum sa nu-l remarcam in cazul modelului este inaltimea de 185 cm. Aceasta combina frigorifica este potrivita din acest punct de vedere, fiind genul de produs care nu pune probleme in ceea ce priveste incadrarea intr-o bucatarie cocheta sau intr-o incapere in care se doreste un acces rapid la combina.

Despre LG GBB569MCAZB

Combina frigorifica LG GBB569MCAZB � eleganta si performanta

Citeste si despre Whirlpool 6th Sense BLF 8122 OX

Cand vine vorba despre combina frigorifica LG GBB569MCAZB, nu avem cum sa nu remarcam sistemul No Frost. Acesta este detaliu care diferentiaza combinele frigorifice obisnuite de cele cu adevarat moderne. Astfel, acesta este unul care raceste bine alimentele, fara a le ingheta. Ba mai mult, curentii de aer tintesc acolo unde trebuie, invaluind alimentele si ajutandu-le sa-si pastreze prospetimea.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Si desi multe persoane au impresia ca o asemenea combina frigorifica ar trebui sa consume destul de mult, iata ca modelul LG GBB569MCAZB reuseste sa-i contrazica. Ea face parte din clasa A++, ceea ce o situeaza lejer in categoria celor care aduc facturi mici la energie electrica.

Sertarul NatureFresh se dovedeste preferatul iubitorilor de fructe si legume. Acesta este ideal pentru a raci alimentele, astfel incat sa nu provoace uscarea sau deshidratarea lor. Drept urmare, alimentele isi mentin prospetimea si ajung sa incante simturile celor care le folosesc adesea in experienta culinara.

Citeste si despre Hansa FK339.6GBF

La toate acestea se adauga si control deplin al umiditatii care prelungeste timpul de pastrare, chiar si in cazul lactatelor. Desi acestea sunt recunoscute ca fiind alimente destul de pretentioase, iata ca in locul de stocare potrivit sunt pastrate mai mult timp. Combina frigorifica LG GBB569MCAZB controleaza fluctuatiile de temperatura si nu permite curentilor de aer fierbinte sa alerteze alimentele.

Sistemul precis al temperaturii in interiorul acestui model se realizeaza timp de 24 de ore. Iar vestea buna este ca daca totul decurge perfect, ciclul este reluat. Iar daca apar probleme, combina informeaza utilizatorul cu privire la acestea. Iar asta se realizeaza prin atributul Smart Diagnosis, adica o dovada de modernitate.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Ba mai mult, combina frigorifica LG GBB569MCAZB permite conexiune Wi-Fi ceea ce ii permite utilizatorului sa seteze de la distanta temperatura sa, avand un control optim si permanent. Din punct de vedere al rafturilor, in afara de Nature Fresh, putem spune ca producatorii au avut grija sa creeze spatii suficiente de depozitare, inclusiv pe usa. Astfel, totul este ergonomic si eficient. Pretul acestui model este usor mai piperat decat in cazul majoritatii, dar si dotarile sunt superioare.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply