Samsung RB37J501MB1/EF

Sunt cativa producatori de electrocasnice care investesc in toate aspectele: de la design, pana la specificatii. Iar printre acestia este fara doar si poate Samsung, o companie de renume mondial. Aceasta are grija ca mereu produsele sale sa beneficieze de cele mai bune specificatii, o exceptie de la acest caz nefiind nici combina frigorifica Samsung RB37J501MB1/EF. Si pentru ca am mentionat acest model, este timpul sa vorbim putin despre el. (ACUM la reducere)

Samsung RB37J501MB1/EF

Despre Samsung RB37J501MB1/EF

Astfel, combina frigorifica inseamna o nuanta perfecta. Aceasta combina are culoarea neagra, fapt care denota eleganta. Din punct de vedere al inaltimii, aceasta combina este destul de mare: 201 cm.

Samsung RB37J501MB1/EF
Combina frigorifica Samsung RB37J501MB1/EF , 353 l, Clasa A+++, Full No Frost, Compresor Digital Invertor, All Around Cooling, SpaceMax Technology, H 201 cm, Negru

Modul bun de functionare al modelului prezentat este dat de compresorul Digital Invertor. In ceea ce priveste spatiul de dispozitare, putem spune ca modelul Samsung RB37J501MB1/EF este genul de combina mai generoasa decat majoritatea. Iar asta se datoreaza tehnologiei de tip SpaceMax. Mai precis, aceasta combina designul relativ suplu cu o capacitate interna foarte mare. Si desi combina este generoasa din punct de vedere al stocarii alimentelor, ea nu consuma foarta mult.

Despre Samsung RB37J501MB1/EF

Combina frigorifica Samsung RB37J501MB1/EF – un model de combina frigorifica marca Samsung

Citeste si despre Whirlpool BSNF 8101 W Aqua

Samsung RB37J501MB1/EF este genul de combina care face parte din clasa A+++. Acest aspect o situeaza in categoria celor mai economice de pe piata, fiind genul de produs pe care utilizatorii il adora pur si simplu.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Din punct de vedere al racirii, acest model dispune de sistemul special numit All-Around Cooling. Acesta este cel care genereaza o racire uniforma in intreaga combina, prin intermediul a mai multe orificii situate la nivelul fiecarui raft. Cert este ca utilizatorii pot testa. Temperatura optima este pastrata mai mult timp, iar mancarea ramane proaspata. Totodata, aceasta isi pastreaza gustul excelent si mirosul perfect.

Dincolo de asta, combina vine cu o veste buna pentru cei care iubesc carnea si pestele. Ea include un sertar de tipul Fresh, ideal pentru a pastra aceste alimente atat de usor perisabile. Dincolo de asta, gustul produselor nu este sub nicio forma alterat. Ele beneficiaza de aceeasi aroma proaspat, dar si de acelasi aspect apetisant.

Citeste si despre Miele KFN 15943

Rafturile din interiorul frigiderului sunt ajustabile, scopul lor fiind de a ajuta la o mai buna organizare a articolelor care au nevoe de racire. Mai mai mult, usa combinei Samsung RB37J501MB1/EF reprezinta un mare plus, deoarece permit o utilizare la maximum a spatiului de stocare.

Si apropo de sertare, un aspect deosebit de important pentru aceasta combina este faptul ca ea vine cu un compariment special. Acesta poarta denumirea de Cool Select Duo si este genul de model care da dovada de flexibilitate deplina. Mai precis, el permite setarea temperaturii din interiorul sau pe 3 niveluri diverite. Astfel, in acelasi spatiu pot fi asezate simultan fructe, legume, carne, peste si chiar fructe de mare.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Si toate astea fara ca mirosurile sa se amestece. Samsung RB37J501MB1/EF este genul de produs care lupta impotriva bacteriilor, astfel incat acestea sa nu ajunga pe alimente. Tocmaid e aceea, foarte multi parinti se arata interesati de un asemenea produs. Din punct de vedere al pretului, putem spune ca modelul este mai scump decat majoritatea combinelor, insa si dotarile sunt clar premium.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply