Miele KFN 15943

O combina frigorifica este de mare utilitate intr-o locuinta. Mai ales atunci cand vine vorba despre pastrarea unei cantitati destul de mari de alimente. Pentru a va usura cautarea va recomandam un model bun, acesta fiind combina frigorifica Miele KFN 15943.(cea mai buna oferta AICI)

Miele KFN 15943

Despre Miele KFN 15943

Latimea acestei combine frigorifice este de 75 cm, fiind potrivita pentru spatiile mai mari. Adancimea sa este si ea de 63 cm. Cat despre inaltimea acestuia trebuie spus ca este de 202 cm, un model destul de inalt. Cablul pe care îl are acesta are o lungime de 2.4 m.

Miele KFN 15943
Combina frigorifica Miele KFN 15943, 446 l, Clasa A++, H 202 cm, Inox

Incastrarea pe care o presupune este standard. Sistemul de racire al congelatorului este de tip No Frost, astfel ca alimentele vor fi pastrate fara a se depune gheata.

Despre Miele KFN 15943

Combina frigorifica Miele KFN 15943 – despre partea tehnica

Citeste si despre Samsung RB33N340NSA/EF

Combina frigorifica Miele KFN 15943 este dotata cu un compresor. Acesta are asigurata si o racire de tip No Frost pentru interiorul sau. Necesar de precizat este faptul ca o astfel de combina frigorifica are un consum anual de energie de 289 kWh. Combina frigorifica Miele KFN 15943 are o clasa climatica de tip SN-T. Tensiunea sa la alimentare este si ea de 220 V – 240 V. Prezinta o autonomie fara curent destul de buna, aceasta fiind de 24 h.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Acest model se bazeaza pe un consum redus de curent electric intrucat detine clasa de eficienta energetica A++, aceasta fiind o clasa care reduce simtitor consumul de curent electric. De asemenea, trebuie spus si faptul ca acest model are un nivel de zgomot de 42 dB.

Combina frigorifica Miele KFN 15943 se dovedeste a fi un model incapator intrucat detine un volum de 446 l. De asemenea, interiorul sau pastreaza si o parte pentru fructe si legume unde pot fi depozitate acestea. Combina frigorifica Miele KFN 15943 are o tava pentru gheata precum si un suport pentru oua. Locul unde veti putea aseza alimentele pentru a fi pastrate la rece, respectiv frigiderul, are un volum de 331 l, acesta fiind unul destul de bun. Mai mult, trebuie spus ca are si 4 rafturi din sticla pregatite pentru a aseza alimentele. Usa frigiderului include 5 rafturi pentru a aseza diverse alimente. Dezghetarea frigiderului este automata, acesta fiind un plus.

Citeste si despre Bosch KGF39SW45

Rafturile pentru asezarea alimentelor sunt realizate din sticla. Congelatorului ii revine un volum destul de mare, acesta fiind de 115 l. Astfel, puteti pastra carnea sau diverse alimente fara probleme. Uitati de problema spatiului, acest exemplar fiind de mare ajutor.

Compartimentarea acestuia se realizeaza pe 3 rafturi utile pentru asezarea alimentelor. De asemenea, necesar de precizat este faptul ca detine un sistem de dezghetare automat. Cat despre capacitatea de inghetare a acestuia trebuie spus ca este de 14 kg/24 h. Functia importanta a acestuia este DynaCool. SoftClose este tehnica de inchidere a usii acestei combine frigorifice, aceasta fiind facila, usor de inchis. VarioRoom este caracteristica definitorie pentru aceasta combina frigorica. Datorita acestei caractertistici, spatiul de depozitare a alimentelor va fi unul destul de mare.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, combina frigorifica Miele KFN 15943 merita achizitionat, iar pretul pe care il are il merita pe deplin intrucat prezinta functii moderne.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply