Liebherr Premium CBNPgb 4855

Va intrebati cum ati putea avea un aparat de racire a alimentelor modern care sa va ajute sa pastrati alimentele cat mai bine? Acesta trebuie ales cu grija si mare atentie pentru detalii. Astfel, daca v-ati saturat sa cautati si nu stiti ce sa alegeti va recomandam un model demn de a fi luat in considerare. Acesta este combina frigorifica Liebherr Premium CBNPgb 4855. (cea mai buna oferta AICI)

Liebherr Premium CBNPgb 4855

Despre Liebherr Premium CBNPgb 4855

Culoarea sa este negrul, aceasta fiind o culoare destul de potrivita. De asemenea, are o latime medie, aceasta fiind de 60 cm. Cat despre adancimea sa trebuie precizat ca este de 68.5 cm, iar inaltimea de care dispune trebuie precizat ca este si ea de 201 cm. In plus, greutatea dispozitivului ajunge la 105.2 kg.

Liebherr Premium CBNPgb 4855
Combina frigorifica Liebherr Premium CBNPgb 4855, BluPerformance, Clasa A+++, Display touch, 344 l, NoFrost,DuoCooling, Design Glass Black

Combina frigorifica Liebherr Premium CBNPgb 4855 este un exemplar modern care functioneaza pe baza sistemului de racire a alimentelor de tip No Frost. Necesar de spus este faptul ca prezinta un consum anual de energie de 149 kWh, ceea ce este destul de putin. De asemenea, trebuie metionat si faptul ca beneficiaza de o clasa climatica de tip SN-T. Display-ul dispozitivului este de tip touchscreen, iar incastrarea este standard.

Despre Liebherr Premium CBNPgb 4855

Combina frigorifica Liebherr Premium CBNPgb 4855 – informatii utile legate de functionarea sa

Citeste si despre Gorenje NRK6193TX

Acest model poate fi asezat in orice loc al locuintei intrucat dispune de usi reversibile ceea ce inseamna ca pot fi mutate fie in partea dreapta, fie in partea stanga. Despre acest model mai trebuie stiut si faptul ca include un sistem de racire No Frost pentru congelator. Un aspect pentru care acesta merita achizitionat este faptul ca are o ca are o clasa de eficienta energetica cu un consum cat se poate de redus aceasta fiind A++. Mai mult, nivelul de zgomot pe care il emite aparatul este de 38 dB, nefiind foarte mare comparativ cu alte aparate. Volumul net total al exemplarului este de 344 l, ceea ce inseamna ca este suficient de incapator. Combina frigorifica Liebherr Premium CBNPgb 4855 are un volum total brut de 391 l.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Compartimentul pentru fructe & legume este si el util intrucat acesta este dedicat pastrarii acestora cat mai proaspete.

Combina frigorifica Liebherr Premium CBNPgb 4855 prezinta un suport pentru oua, un suport pentru sticle si o tava pentru gheata. Frigiderul este unul destul de incapator luand in considerare volumul pe care il are de 243 l. De asemenea, este important si faptul ca rafturile din sticla ale acestui frigider sunt 4 pe care puteti aseza diverse alimente. Disponibile pentru a aseza alimentele sunt si cele 3 rafturi de pe usi. Dezghetarea automata a frigiderului si a congelatorului poate fi considerat un plus. Volumul net al congelatorului este de 101 l, acesta fiind un congelator incapator.

Citeste si despre Samsung RB31FERNDEF

Pe cele 3 compartimente veti putea aseza diverse alimente, iar capacitatea de inghet a exemplarului este de 16 kg/24 h.

Combina frigorifica Liebherr Premium CBNPgb 4855 dispune de functie de reglare a temperaturii, precum si functie vacanta. De asemenea, acest model are si un filtru impotriva mirosului astfel ca mirosurile nu se vor amesteca. Sistemul de avertizare pentru usa deschisa este util intrucat va va avertiza in cazul in care aceasta va ramane deschisa prea mult timp. Utila este si functia pentru super racire, aceasta fiind utila. De asemenea, mai are si tehnologia DuoCooling.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, combina frigorifica Liebherr Premium CBNPgb 4855 este un dispozitiv de racire a alimentelor performant care pastreaza alimentele in stare buna cat mai mult timp fara sa va creeze probleme. Pretul la care ajunge aceasta este usor crescut, insa isi merita banii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply