Gorenje NRK6193TX

O combina frigorifica buna, asa cum este modelul Gorenje NRK6193TX face minuni. De ce? Pentru ca aceasta aduce o multime de dotari premium care vizeaza doua aspecte: confortul utilizatorului si eficienta privind pastrarea alimentelor. Aceasta nu usuca alimente precum fructele si legumele, avand rol in prelungirea duratei de pastrare a acestora. Astfel, nu este suficient sa alegeti o combina care raceste produsele, ci trebuie sa cautati ceva care da dovada de eficienta si in ceea ce priveste reglarea nivelului de umiditate si al temperaturii. (cea mai buna oferta AICI)

Gorenje NRK6193TX

Despre Gorenje NRK6193TX

In cazul modelului Gorenje NRK6193TX vorbim de o capacitate buna de 307 L. Aceasta este suficienta inclusiv pentru depozitarea produselor voluminoase precum carnea sau proviziile. Astfel, daca vreti sa depozitati mancare pentru o perioada mai indelungata, puteti face acest lucru fara niciun fel de problema.

Gorenje NRK6193TX

Combina frigorifica Gorenje NRK6193TX, 307 l, Clasa A+++, No Frost Plus, IonAir cu MultiFlow 360 grade, LED, H 185 cm, Inox

Culoarea acestei combine este una inovativ. Este vorba de gri inox, o nuanta specifica dispozitivelor moderne. Inaltimea este de 185 cm, ceea ce inseamna ca trebuie sa fiti atenti unde depozitati produsul. Daca acesta nu are loc in bucatarie, pe hol, poate fi un loc bun.

Despre Gorenje NRK6193TX

Combina frigorifica Gorenje NRK6193TX – aspecte importante, dincolo de design si capacitate

Citeste si despre Arctic AND266+

Clasa de eficienta energetica a modelului prezentat A+++. Acesta inseamna un consum impresionant de redus, pentru o combina atat de mare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Tehnologia IonAir lucreaza perfect cu sistemul No Frost al dispozitivului. Astfel, acesta nu doar ca nu ingheata alimentele, ci le raceste in conditii bune. Astfel, prin atributul IonAir, natura este adusa in frigider. Totul se realizeaza prin introducerea de ioni negativi in frigider. Acestia au rolul de a-l proteja de bacterii si microbi. In felul acesta, alimentele sunt protejate, iar consumatorii, in special cei cu copii mici sau un sistem imunitar slabit nu trebuie sa-si faca griji.

Aceasta tehnologie este capabila sa distruga pana la 95% dintre bacterii. De regula, acestea se acumuleaza in interiorul combinei si ajung direct pe alimente. Totodata, un microclimat curat prelungeste considerabil durata de pastrare a oricaror tipuri de alimente.

Citeste si despre Quadrio Hotpoint E4DAAWC

Tot in categoria dotari, combina frigorifica Gorenje NRK6193TX include si DynamicCooling – un sistem inovator care raceste rapid alimentele. Indiferent de tipologia acestora, ele sunt rapid si eficient racite. Insa, pentru ca totul sa functioneze in parametrii, Gorenje combina tehnologic DynamicCooling cu Multiflow 360 – un sistem care distribuie curentii de aer in interior.

Sistemul de functionare al acestui model este de tipul No Frost Plus. Acesta are rolul de a completa sistemul NO Frost obisnuit, ceea ce inseamna ca nicio bucatatica din combina respectiva nu ramane neacoperita de acesta. O alta dotare interesanta a produsului este cea care poarta denumirea de SlotIn. Aceasta functie permite utilzatorului sa plaseze fara griji frigiderul langa perete, iar deschiderea acestuia se va realiza fara probleme, in unghi drept. In felul acesta, sertarele vor putea fi trase fara probleme, astfel incat utilizatorul sa nu intampine niciun fel de probleme. Ba mai mult, rafturile dinauntru compartimentului pentur frigider sunt create de asa natura incat sa permita o foarte buna organizare a alimentelor.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In ceea ce priveste pretul, va sfatuim sa va gribiti. Combina vine cu o oferta buna, de nerefuzat. Este redusa, iar pentru ceea ce ofera noi ziceam ca nu este deloc vreme de pierdut.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply