Beko RCNA386E30ZXB

Cand ne gadim la o companie precum Beko, ne gandim la performanta. Performanta in materie de electrocasnice si eficienta crescuta. Iar cand spunem acest lucru, avem in vedere faptul ca unele dintre cele mai apreciate produse din aceasta gama sunt combinele frigorifice. Iar printre ele se numara si Beko RCNA386E30ZXB, un dispozitiv inteligent si eficient. (cea mai buna oferta AICI)

Beko RCNA386E30ZXB

Despre Beko RCNA386E30ZXB

Scopul acestei combine este de a veni cu atribute interesante care sa o situeze in topul alegerilor celor care isi doresc mai mult de la bucataria lor. Astfel, aceasta are un loc metalizat, fiind imbracata intr-o nuanta argintie. Inaltimea este de 203 cm.

Beko RCNA386E30ZXB
Combina frigorifica Beko RCNA386E30ZXB, 358 l, Clasa A++, NeoFrost Dual Cooling, Everfresh+, Display Touch Control, H 203 cm, Metal Look

Tot din categoria dotari de design face parte si un display pe baza de touch. Acesta face ca dispozitivul sa poate comunica usor utilizatorului ce se intampla in interiorul sau. In plus, produsul este unul de tipul Kitchen fit, ceea ce inseamna ca ea se incadreaza perfect in interiorul unei bucatarii. Deschiderea usii sale se poate realiza pana la 90 de grade.

Despre Beko RCNA386E30ZXB

Combina frigorifica Beko RCNA386E30ZXB – mai multe despre aceasta combina inteligenta

Citeste si despre Indesit XI9 T2Y X B H

Beko RCNA386E30ZXB este genul de combina care face parte din clasa A++. Acest lucru inseamna o veste excelenta pentru utilizatori. Acestia se bucura de o combina care consuma putin si care ofera performante superioare modelelor mai vechi care aduc cu sine un consum ridicat de energie electrica. Eficienta energetica inseamna ca aceasta combina Beko face parte din categoria EvoLine, fiind genul de produs care ofera un consum optim.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Din punct de vedere al sistemului de racire, trebuie sa precizam ca acesta este de tipul NeoFrost Dual Cooling. El este caracterizat in cazul modelului Beko RCNA386E30ZXB de curenti de aer care invaluie perfect alimentele, astfel incat acestea sa nu isi piada prospetimea si nici aspectul apetisant. Iar cand vine vorba de aspect, ne dam seama ca cei mici sunt adesea cei mai tentati sa consume alimente care arata imbietor.

Inchipuiti-va doar ca introduceti in interiorul combinei fructe si legume pe care intentionati sa le lasati cateva zile. Datorita racirii perfecte care nu depune un strat de gheata asupra alimentelor si datorita controlului deplin asupra umiditatii, aceasta combina frigorifica se poate lauda cu o perioada mult mai mare de pastrare. Aceasta ajunge lejer la doua saptamani.

Citeste si despre Hotpoint E4DYAAXC

Un compartiment aparte al acestei combine Beko RCNA386E30ZXB este cel numit 0. Acesta este ideal pentru a conserva in cele mai bune conditii pestele, carnea si alimentele care vin cu o durata de viata mai mica. Astfel, nu trebuie sa va faceti griji ca acestea devin usor perisabile.

La toate aceste dotari pe care le-am prezentat deja despre combina Beko RCNA386E30ZXB se adauga si compartimentul EverFresh. Acesta reprezinta de fapt locul ideal de pastrare al fructelor si legumelor. La acesta se adauga si Cooling Fan-ul un ventilator montat in compartimentul racitor. Acesta contribuie la acea distribuire uniforma a aerului. Acesta influenteaza temperatura din interior, determinand adevarati curenti de prosperitate.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Usile modelului de combina Beko RCNA386E30ZXB sunt reversibile, fapt care permit o deschidere spre dreapta sau spre stanga. Pretul acestora este in conformitate cu dotarile. Asadar, investitia merita.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply