Indesit XI9 T2Y X B H

Familiile care pastreaza multe alimente in locuinta au nevoie de un dispozitiv modern. Iar un astfel de dispozitiv poate fi reprezentat chiar de o combina frigorifica ce va va ajuta sa pastrati cat mai multe alimente. Este vorba despre combina frigorifica Indesit XI9 T2Y X B H. Un model modern si eficient. (vezi oferta de AZI)

Indesit XI9 T2Y X B H

Despre Indesit XI9 T2Y X B H

Este un exemplar care dispune de o incastrare tip standard. Suprafata este una cat se poate de moderna si placuta, fiind realizata din inox. Are un display modern, acesta fiind tip LCD. Deschiderea usii acestuia se realizeaza spre partea dreapta.

Indesit XI9 T2Y X B H
Combina frigorifica Indesit XI9 T2Y X B H, No Frost, 368 l, Clasa A++, H 201, Inox

Cat despre dimensiunile acestui model trebuie precizat ca sunt unele potrivite. Astfel, latimea sa este de 60 cm, aceasta fiind des intalnita. Mai are si o adancime de 72 cm, iar inaltimea sa este ceva mai mare, aceasta fiind de 201 cm. Culoarea exemplarului este argintiul.

Despre Indesit XI9 T2Y X B H

Combina frigorifica Indesit XI9 T2Y X B H – o combina frigorifica moderna si incapatoare

Citeste si despre Samsung RS7778FHCSR

Sistemul de racire al acestei combine frigorifice este de tip No Frost. Este un mare avantaj ca o combina frigorifica sa aiba un astfel de sistem de racire intrucat va ajuta sa mentineti alimentele cat mai bine, astfel incat sa nu se strice. Consumul anual de energie pe care il are acest model trebuie spus ca este de 282 kwh.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Combina frigorifica Indesit XI9 T2Y X B H incorporeaza sistemul de racire a alimentelor de tip No Frost atat pentru frigider, cat si si pentru congelator. In ceea ce priveste consumul de curent electric pe care il are acest model trebuie spus ca este unul destul de scazut avand in vedere faptul ca acest exemplar dispune de o clasa de eficienta energetica destul de buna, aceasta fiind clasa A++.

Combina frigorifica Indesit XI9 T2Y X B H produce un nivel de zgomot de 38 Db, acesta find ceva mai scazut fata de cel pe care il produc alte modele. Este un model destul de incapator intrucat are un volum de 368 l.

Citeste si despre Midea HD-572RWEN

Combina frigorifica Indesit XI9 T2Y X B H mai are si un compartimente special pentru pastrarea fructelor si legumelor. Acestea vor fi pastrate timp indelungat intr-o stare destul de buna. In plus, si pentru produsele lactate veti gasi un compartiment special amenajat. Acest model include o tava utila pentru gheata, un suport pentru a putea aseza sticlele si un suport pentru oua.

Frigiderul este unul incapator avand un volum net de 264 l. De asemenea, frigiderul detine 3 rafturi, ceea ce confera o mai buna organizare a alimentelor in interior. Cele de pe usi sunt in numar de 4, astfel ca, veti putea sa va organizati alimentele pe care sa le aveti la indemana. Sistemul de dezghetare pe care il are acesta este unul de tip automat, iar rafturi acestuia sunt confectionate din sticla. Congelatorul pe care il are in dotarea sa acest exemplar este unul care are un volum de 104 l. Compartimentele sale sunt in numr de 3, acestea fiind unele cat mai bune. Capacitatea de inghet este destul de mare, aceasta fiind de 10 kg.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, combina frigorifica Indesit XI9 T2Y X B H este un model se merita cumparat, pretul sau nefiind unul crescut.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply