Midea HD-572RWEN

De ce ati avea nevoie in bucataria dumneavoastra pentru a pastra alimentele cat mai bine daca nu de o combina frigorifica. Aceasta este un adevarat must, mai ales pentru cei ce gatesc destul de mult. Combina frigorifica Midea HD-572RWEN este un adintre recomandarile noastre. (oferta de AZI aici)

Midea HD-572RWEN

Despre Midea HD-572RWEN

Latimea acestei combine frigorifice este de 70 cm. Acest dispozitiv are si o adancime de 66.6 cm. Inaltimea de care beneficiaza acest exemplar este de 188 cm. Greutatea de care dispune acest exemplar este de 87 kg.

Midea HD-572RWEN
Combina frigorifica Midea HD-572RWEN, 416l, Clasa A+, Total No frost, H 188 cm, Inox

Suprafata acestui model este realizata din inox, ceea ce inseamna ca va rezista in timp. De asemenea, din punct de vedere estetic, aceasta va arata bine. Usa acesteia se deschide spre partea dreapta. Este important de precizat si culoarea pe care o are acest model, aceasta fiinnd cea a inoxului.

Despre Midea HD-572RWEN

Combina frigorifica Midea HD-572RWEN – ce trasaturi interne prezinta

Citeste si despre Whirlpool WTNF 91I X

Combina frigorifica Midea HD-572RWEN are un compresor. Racirea alimentelor intr-un mod sanatos, intrucat dispune de sistemul de racire No Frost atat pentru frigider, cat si pentru congelator. In plus, mai are si un consum anual de energie de 329 kWh.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Este important de precizat faptul ca aceasta combina frigorifica are o clasa climatica buna in dotarea sa, aceasta fiind N – ST – T. Ca agent de racire trebuie spus ca este unul de bun, acesta fiind de tipul R600a. Incastrarea acesteia este una de tip standard, fiind des intalnita.

Combina frigorifica Midea HD-572RWEN nu are un consum ridicat de energie avand in vedere faptul ca are in dotarea sa clasa de eficienta energetica de tip A+. Scapati de consumul ridicat la curentul eletric, intrucat acest model va va ajuta sa faceti economii cu aceasta clasa de eficienta energetica. Combina frigorifica ce face parte din gama Midea nu produce mult zgomot avand in vedere ca nivelul de zgomot este de 41 Db.

Citeste si despre Indesit OS 1A 200 H

Combina frigorifica Midea HD-572RWEN are un volum net total de 416 l, acesta fiind un model destul de incapator, potrivit familiilor numeroase. De asemenea, volumul brut total este ceva mai mare fiind de 468 l. Drept compartimente speciale pe care le are acesta mentionam compartimentul pentru fructe si legume.

Daca aveti nevoie de un spatiu ceva mai mare pentru a congela alimentele, acest model va ofera exact ce aveti nevoie. Asta pentru ca dispune de un congelator cu un volum net de 106 l. Despre compartimentele pe care le include acesta trebuie spus ca acestea sunt in numar de 3. Sitemul de dezghetare pe care il include acesta este de tip automat, ceea ce inseamna ca se dovedeste un model eficient. Avand in vedere faptul ca are o capacitate de inghet de 12 kg/24 h putem spune ca ingheta o cantitate destul de mare de alimente. Despre functiile pe care le are acesta trebuie spus ca sunt cele de super-racire, dar si super-congelare. Functia de super racire este cea care foloseste un volum mare de aer rece pentru a raci alimentele int-un timp cat mai scurt.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, combina frigorifica Midea HD-572RWEN este unul dintre aparatele eletrocasnice pe care trebuie sa le aiba orice familie in bucataria sa. Acest model poate fi achizionat la un pret destul de bun, avand in vedere ce poate sa ofere.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply