Midea HD-400RWEN1

Atunci cand vine vorba de achizitia unei combine frigorifice, lucrurile nu sunt chiar asa de simple. Este important ca acesta sa aiba in dotarea sa, functii moderne, care sa contribuie la racirea alimentelor cat mai mult. Pentru a va bucura de rezultate bune, va indicam un model bun, acesta fiind combina frigorifica Midea HD-400RWEN1.(oferta de AZI aici)

Midea HD-400RWEN1

Despre Midea HD-400RWEN1

Latimea pe care o acest exemplar este de 59.5 cm. Adancimea acestuia este de 63 cm, iar inaltimea masoara si ea 188 cm. Despre greutatea acestei combine frigorifice trebuie spus ca aceasta este de 61 kg.

Midea HD-400RWEN1
Combina frigorifica Midea HD-400RWEN1, 295l, Clasa A+, No frost, H 188 cm, Inox

De asemenea, aceasta combina frigorifica are o suprafata din inox, aceasta fiind cea care va conferi un aspect aparte si rezistenta in timp. Usile pe care le prezinta aceasta combina sunt reversibile, acest lucru insemnand ca se pot muta dintr-un loc intr-altul. Culoarea acestei combine frigorifice este inoxul, o culoare cu adevarat impresionanta pentru o bucatarie.

Despre Midea HD-400RWEN1

Combina frigorifica Midea HD-400RWEN1 – consum redus, prospetime crescuta

Citeste si despre Arctic AD70420N

Combina frigorifica Midea HD-400RWEN1 prezinta un compresor. De asemenea, are un sistem de racire bun in cadrul frigiderului si al congelatorului, acesta fiind cel de tipul No Frost, un sistem care nu lasa ca gheata sa se formeze, ceea ce este un mare plus. Anual, despre consumul de energie pe care il are trebuie spus ca este de 286 kWh. Consumul zilnic de care beneficiaza acest exemplar este de 0.78 kWh, fiind un consum destul de bun. Clasa climatica pe care o include acest modele este N – ST – T, iar agentul de racire al acestuia este R600a. Clasa A+ pe care o detine acest exemplar ofera numai beneficii celor care vor achizitiona acest exemplar. Mai exact, cu o astfel de combina frigorifica facturile la curentul electric nu vor mai fi crescute. Nivelul de zgomot produse de acest model este de 40 db, nefiind unul prea crescut.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Combina frigorifica Midea HD-400RWEN1 are un volum net total de 295 l. Volumul brut total al acestuia este si el de 298 l. Locul special unde veti putea aseza alimentele pentru a fi pastrate proaspete este compartimentul pentru fructe si legume.

Combina frigorifica dispune de un frigider cu adevarat incapator, acesta avand un volum net de 219 l. Rafturile pe care le include acest model sunt in numar de 3 pentru interior si 5 cele de pe usa acestuia. Ca material pentru confectionarea rafturilor a afost folosita sticla. Cele doua compartimente, respectiv frigiderul, dar si congelatorul se dezgheata automat.

Citeste si despre Samsung RB37J5000SA/EF

Combina frigorifica Midea HD-400RWEN1 are un congelator cu un volum de 76 l. Are 3 compartimente, acestea fiind importante pentru asezarea alimentelor care vor fi pastrate. Capacitatea de inghet a acestuia este de 4 kg/24 h.

Acest model prezinta functiile: iluminarea tip LED, precum si controlul de tip electronic. Multi Air Flow este tehnologia ce are grija ca aerul sa fie distribuitor in mod uniform in interiorul acestui aparat, ceea ce este un plus intrucat toate alimentele vor fi racite asa cum trebuie.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, aceasta combina frigorifica Midea HD-400RWEN1 este exact ceea ce va trebuie. Pretul sau nu este unul crescut.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply