Arctic AD70420N

Daca te afli in cautarea unui frigider bun, iti recomandam modelul Arctic AD70420N, un frigider care include atat sistem de tipul NO Frost, extrem de popular in randul dispozitivelor moderne, cat si o multime de atribute bune. Insa, inainte de a discuta despre atributele produsului, trebuie sa vorbim putin si despre designul produsului. (cea mai buna oferta AICI)

Arctic AD70420N

Despre Arctic AD70420N

Frigiderul cu doua usi Arctic AD70420N etse genul de model simplu, dar eleganta. Indiferent de stilul incaperii in care este plasat, el se va incadra perfect. Si apropo de incadrat, acest lucru se realizeaza usor, gratie unor dimensiuni bune.

Arctic AD70420N

Frigider cu doua usi Arctic AD70420N, Full No Frost, 367 l, H 172, Clasa A, Alb

Si apropo de design, acesta este iluminat pe baza de LEd al carui rol este de a degaja mai putina caldura, astfel incat sa nu se formeze acel strat enervant de condens, in interiorul frigiderului. Acest lucru este de folos mai ales vara, cand temperaturile sunt oricum destul de ridicate si orice deschidere a usii produsului poate fi o problema.

Despre Arctic AD70420N

Frigider cu doua usi Arctic AD70420N – ce aduce bun utilizatorilor sai

Citeste si despre Beko RDNE535E20DZM

Fiind vorba de un model de frigider care are in dotare doua usi, putem spune ca acest atribut este un mare plus deoarece temperatura se mentine mai bine in interior, ajungand sa fie constanta. De exemplu, daca utilizatorul are nevoie de ceva din frigider, el nu va trebui sa deschida si congelatorul pentru a putea ajunge la alimentele respective. Acelasi lucru este valabil si invers.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

De asemenea, vorbim de un model de frigider Full No Frost, care nu ingheata alimente, ci doar le raceste bine. Astfel, ele sunt mentinute la o temperatura optima, fara a se deteriora. Ba mai mult, fiind vorba de un sistem No Frost, vorbim de un frigider care reuseste sa tina sub control mirosurile neplacute care rezulta inevitabil de la anumite alimente precum ceapa, usturoiul, carnea sau pestele. Iar pentru motive de extrasiguranta, recomandam ca aceste alimente sa fie pastrate in suporturi speciale si nu in pungi de plastic.

Conferind prospetime tuturor produselor asezate pe rafturile sale, dar in special fructelor si legumelor, putem spune ca modelul prezentat se descurca bine. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca acesta are o garnitura care este bine dotata cu sistem anti-bacterian.

Citeste si despre Arctic O23++

Acesta lupta impotriva microorganismelor ce ajung inevitabil pe alimente, conferindu-le mult mai rapid un caracter perisabil. Insa, datorita sistemului No Frost, frigiderul cu doua usi Arctic AD70420N este capabil sa prelungeasca considerabil durata de conservare a alimentelor. Mai precis, in cazul fructelor si legumelor, vorbim de o durata de pana la 2 ori mai mare decat in mod obisnuit.

Un alt detaliu important despre produs este faptul ca frigiderul cu doua usi Arctic AD70420N are compartimente speciale pentru alimentele usor perisabile. In cazul fructelor si legumelor vorbim de compartimentele Garden Fresh, extrem de apreciate de utilizatori. Restul rafturilor sunt confectionate din sticla rezistenta si sunt capabile sa sustina pana la 25 de kg de alimente simultan.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul acestui frigider este bun, asemanator cu alte modele de pe piata. Acest lucru face ca el sa poate fi considerat accesbil, pentru mai multe tipuri de utilizatori, in special pentru cei care sunt tentati sa economiseasca.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply