Daewoo FN-153

In vederea alegerii unui frigider pentru locuinta dumneavoastra, trebuie sa aveti in vedere necesitatile dumneavoastra. Astfel, daca nu depozitati prea multe alimente, trebuie sa cautati un model care sa aiba un volum mai mic. Veti reduce consumul de curent electric, precum si spatiul din incapare. Recomdam modelele care au si culori mai inchise, precum negrul, intrucat vor conferi un aspect ceva mai special si vor fi mai avantajoase din punct de vedere al metodelor de curatare. (vezi reducerile de AZI)

Daewoo FN-153

Despre Daewoo FN-153

Din aceste puncte de vedere, avem o recomandare pentru orice isi cauta un astfel de model. Acesta este chiar frigider cu o usa Daewoo FN-153. Va veti bucura de un desgin placut al acestui frigider, avand in vedere faptul ca este de culoare neagra.

Daewoo FN-153

Frigider cu o usa Daewoo FN-153, 124 l, Clasa A+, H 91.5 cm, Negru

Inaltimea pe care o include acest model este de 91.5 cm, fiind destul de buna. Mai mult, are si o latime de 48.6 cm, care se va potrivi destul de bine si in incaperile mai inguste. In privinta adancimii este necesar de spus faptul ca este de 57.4 cm. Greutatea sa nu este foarte mare, acest model fiind de 26 Kg.

Despre Daewoo FN-153

Ce dotari are frigiderul cu o usa Daewoo FN-153 ?

Citeste si despre Daewoo FRN-T20DAMI

Acest model este de tip standard, iar volumul acesteia este de 124 l, fiind un model potrivit pentru cei care nu depoziteaza prea multe alimente in acesta, respctiv pentru persoanele care locuiesc singure. Acestuia ii revine un raft, pe care sa puteti aseza diverse alimente.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

In privinta usilor trebuie spus ca acestea sunt reversibile, ceea ce inseamna ca se pot muta in stanga sau in dreapta, astfel incat sa le pueteti muta in partea pe care o preferati.

Frigiderul cu o usa Daewoo FN-153 prezinta un sistem de racire static. De asemenea, include un compresor. In privinta numarului rafturilor de pe usi trebuie spus ca acestea sunt ceva mai multe, respectiv de 3. Aici veti putea aseza alimentele de care aveti nevoie atunci cand aveti nevoie, fie pentru consumul imediat, fie pentru a le prepara.

Citeste si despre Arctic ANFB276+

Frigiderul cu o usa Daewoo FN-153 prezinta un compartiment special pentru pastrarea fructelor si a legumelor. Acesta este locul ideal pentru pastrarea acestor tipuri de alimente, intrucat ofera temperatura necesara pentru a le pastra pe acestea in conditii cat mai bune.

Acest frigider din gama Daewoo are si picioare ajustabile pentru a putea sa deplasati dispozitivul cat mai usor dintr-un loc in altul. Nivelul de zgomot pe care il emite frigiderul este de 43 dB, nefiind prea mare. De asemenea, clasa pe care o include frigiderul este A+, aceasta fiind destul de economica, astfel incat sa nu mai platiti multi bani pentru consumul de curent electric. Este important de precizat si faptul ca acest model face parte din clasa climatica ST, care este una destul de buna.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, frigiderul cu o usa Daewoo FN-153 este un model care merita cumparat avand in vedere caracteristicile mentionate. Are un design special, este practic si are spatiul necesar pentru a depozita o cantitate potrivita de alimente. Despre pret trebuie mentionat faptul ca este unul usor crescut, insa, merita sa il aveti.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply