Arctic O23++

Nevoia de a pune ceva la rece poate depinde de specificul activitatilor profesionale pe care le desfasurati dar poate fi vorba si despre ceea ce poate aveti nevoie pentru uz personal. (vezi oferta de AZI)

Arctic O23++

Despre Arctic O23++

Toate aceste lucruri pot duce si la alegerea sau cautarea unor produse frigorifice pe care sa va bazati si pe care sa le folositi dupa bunul plac iar Arctic O23++ poate fi lada frigorifica ce sa ofere conditiile potrivite de pastrare.

Arctic O23++

Lada frigorifica Arctic O23++, 230 l, Clasa A++

Stabilirea conditiilor insa este un element ce tine atat de partea constructiva a acestui model Arctic O23++ dar si de partea functionala datorita termostatului cu care este prevazuta.

Despre Arctic O23++

Un model incapator

Citeste si despre Liebherr Confort CTN 5215

Alegerea unui astfel de produs frigorific mai poate fi asociata si cu partea in care poate aveti un frigider dar vreti sa puteti si pastra ceva la congelator. Tot ca si posibil loc pentru Arctic O23++ poate fi si un magazine si in care se comercializeaza unele produse congelate fie ca este vorba despre legume sau produse din carne.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta lada frigorifica!

Arctic O23++ poate fi vazuta poate si in cadrul unor benzinarii sau localuri de unde se poate achizitiona sau lua gheata. Trebuie sa va lamuriti si in ceea ce tine de instalarea acestui model in cadrul locuintei voastre iar pentru asta veti avea de vazut atat faptul ca este un model cu incarcare verticala cat si partea de gabarit.

Dimensiunea sau spatiul necesar pentru asezarea Arctic O23++ este unul al carui inaltime este de 86 cm, a carui adancime este de 72.5 cm iar pentru latimea sa veti avea una de 110.1 cm. La acest spatiu se mai adauga si ceea ce inseamna spatiul necesar pentru deschiderea capacului si asezarea produselor sau alimentelor.

Citeste si despre Gorenje ORB152CO

De la dimensiune putem sa plecam si cu ceea ce inseamna volumul net pentru stocarea de alimente si asta pentru ca veti avea unul net total oferit de Arctic O23++ de 230l. Utilizarea acestui volum se poate face si cu ajutorul unuia dintre cele doua cosuri metalice pentru a aseza la indemana anumite produse sau alimente care se folosesc sau sa cauta mai des.

Cu siguranta se poate intampla sa dati si peste posibilitatea de a aparea unele pene de current iar ceea ce poate oferii acest model pentru a nu periclita siguranta produselor din interior este o autonomie de pana la 67h fara current. In privinta stabilirii conditiilor de pastrare veti avea panoul de control al lazii frigorifice si care este compus din trei leduri pentru functionare dar si un buton rotativ pentru selectarea puterii de la minim la maxim sau oprita. Ca in cazul oricarui electrocasnic o functionare inseamna si un anumit consum de energie electrica ce poate duce la influentarea facturilor si pentru asta veti avea un consum mediu anual de 186 kWh si astfel o pozitionare in clasa de eficienta energetica A++.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Functionarea unui frigorific sau a unei lazi frigorifice este importanta pentru orice utilizator insa trebuie sa fie o functionare sigura si fara riscuri pentru produsele din interior dar sigura si in ceea ce tine de variatiile de tensiune sau probleme cu reteaua de curent iar acest model poate oferii asta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply