Star-Light FTTM-98APP

Un prieten bun poate sa fie prezent in numeroase situatii si sub diverse forme si poate fi vorba inclusiv de ceea ce inseamna gama de electrocasnice disponibile si care pot fi asezate exact unde trebuie.(vezi disponibilitatea)

Star-Light FTTM-98APP

Despre Star-Light FTTM-98APP

Cum un rol important in viata fiecaruia il reprezinta alimentatie si gama de electrocasnice dedicate pastrarii acestora in siguranta este importanta iar un model Star-Light FTTM-98APP poate fi prietenul multor locuinte sau locuri de munca.

Star-Light FTTM-98APP

Frigider cu o usa Star-Light FTTM-98APP, Capacitate 98 l, Clasa A++, H 84.5 cm, Alb

Fiind vorba despre un frigider Star-Light FTTM-98APP al carui gabarit nu este unul impunator ci dimpotriva unul mai redus putem discuta despre prezenta in cadrul unui birou, a unei case de vacanta si de ce nu a unei camere de hotel.

Despre Star-Light FTTM-98APP

Prietenos de fiecare data

Citeste si despre Star-Light CCF-295AP

Indiferent de ceea ce inseamna stilul alimentar pe care il aveti Star-Light FTTM-98APP poate fi destul de prietenos cu nevoile voastre sau cu nevoile pe care le pot avea alimentele si produsele pe care le utilizati. Modul prin care poate face asta este dat de faptul ca va ofera atat posibilitatea de a apela la produse proaspete cat si la unele congelate.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Cum am precizat deja ca este vorba despre un frigorific mai redus in ceea ce tine de gabarit automat si spatiul de care va avea nevoie Star-Light FTTM-98APP pentru instalare va fi unul mai redus. Spatiul efectiv pe care frigiderul il va ocupa este unul cu o inaltime de 84.5 cm, cu o latime de 50 cm dar si cu o adancime de 54 cm.

La toate frigorificele trebuie sa fiti atenti si in ceea ce tine de spatiul necesar deschiderii usi sau usilor dar in ceea ce priveste Star-Light FTTM-98APP acesta pe cat este de mic pe atat este de prietenos. Pentru partea de asezare veti mai avea pe langa dimensiune si partea de deschidere a usii standard spre dreapta iar daca acest lucru nu este avantajos sau convenabil pentru voi puteti opta si pentru schimbarea sensului de deschidere spre stanga intrucat usa este reversibila.

Citeste si despre Arctic AD60290+

Finalizand partea de asezare si de instalare ramane de vazut partea de utilizare efectiva a acestui frigider Star-Light FTTM-98APP iar volumul net pe care il pune la dispozitie este unul de 98l. Avand in vedere faptul ca veti putea sa beneficiati atat de pastrarea unor produse proaspete cat si unele congelate veti avea un volum al frigiderului de 84l si un volum al congelatorului de 14l.

Utilizarea volumului este data si de elementele interioare pe care frigiderul le detine si daca la congelator nu veti avea decat un compartiment pentru frigider este vorba despre doua rafturi din sticla, 3 rafturi pe usa dar si un compartiment pentru fructe si legume. Volumul prietenos, utilizarea prietenoasa dar si partea de eficienta energetica A++ nu fac decat sa puna intr-o lumina foarte buna pretul de achizitie la fel de prietenos pentru voi.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Cu siguranta orice achizitie este importanta cand vine vorba despre electrocasnice insa la fel de importante sunt si caracteristicile care tin de functionarea prietenoasa si eficienta prietenoasa pe care le pot oferii iar un astfel de frigider ofera asa ceva atat din punct de vedere al costurilor aferente utilizarii cat si a rezultatelor utilizarii.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply