Daewoo RN-390W

Atunci cand veti cumpara o combina frigorifica cu siguranta va ganditi sa aveti mai multe facilitati. Insa, pentru a face o alegere care sa merite, atunci ar trebui sa va documentati asa cum trebuie inainte de a face o achizitie. Cititi mai multe lucruri despre un astfel de aparat eletrocasnic si vedeti daca s-ar merita sa il aveti in bucataria dumneavoastra.Un model care va garnata fara doar si poate congelarea alimentelor asa cum trebuie este combina frigorifica Daewoo RN-390W. (oferta de AZI aici)

Daewoo RN-390W

Despre Daewoo RN-390W

Usa acestei combine frigorifice are o deschidere spre partea dreapta. Culoarea acestui exemplar este albul, aceasta fiind o culoare des intalnita. Latime acestei combine frigorifice este de 600 mm. Adancimea sa are aceeasi dimensiune. Inaltimea sa este de 1850 mm. Concluzia este ca dimensiunile acesteia sunt unele potrivite.

Daewoo RN-390W
Combina frigorifica Daewoo RN-390W, 312 l, Clasa A+, H 185 cm, Alb

Combina frigorifica Daewoo RN-390W are un sistem de racire de tip static. Consumul anual de energie nu este unul crescut, aceasta fiind de 273 kWh. De asemenea, acest exemplar are si o clasa climatica de tip ST. R600a este agentul de racire pe care il are acest exemplar.

Despre Daewoo RN-390W

Combina frigorifica Daewoo RN-390W – partea interna a acestui exemplar

Citeste si despre Electrolux EN3790MFX

Combina frigorifica Daewoo RN-390W are o eficienta enegetica de tipul clasei A+. Aceasta clasa este o clasa destul de buna, despre care trebuie spus ca va reduce consumul de energie eletrica destul de mult. Uitati de facturile crescute pe care dadeati multi bani. Acum aceasta combina frigorifica va ajuta sa economisiti bani pe care ii puteti pune deoparte. Astfel, va puteti baza pe un astfel de model.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Aceasta combina frigorifica are un nivel de zgomot de 42 db. De asemenea, volumul net total al combinei frigorifice Daewoo este de 312 l. Volumul brut total este si el de 324 l. Combina frigorifica Daewoo RN-390W are un frigider cu un volum net de 213 l. In interiorul sau sunt prezente 4 rafturi unde se pot aseza diverse alimente.

Pe usa acestuia se regasesc 3 rafturi despre care trebuie spus ca sunt utile asezarii alimentelor de care aveti nevoie mai repede.

Citeste si despre Beko RDNE535E20DZM

Cat priveste modalitatea de dezghetare a acestuia trebuie spus ca este automata, spre deosebire de cea a congelatorului care este una de tip manual. Tot despre congelator este important de spus si faptul ca detine un volum de 89 l. Cat priveste compartimentele pe care le detine acest congelator trebuie mentionat faptul ca sunt de 3.

Este important de spus si faptul ca rafturile pe care le detine acesta sunt realizate din sticla securizata, acesta fiind un material rezistent si cu un aspect placut. Combina frigorifica Daewoo RN-390W detine si compartimentul „Vegetable Case”, acesta fiind unul destul de important intrucat va oferi spatiul de care aveti nevoie pentru a depozita fructele si legumele.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, despre combina frigorifica Daewoo RN-390W sunt numai lucruri bune de spus. Aceasta ofera multe avantaje si este efiecienta din punct de vedere al consumului de curent electric. Mai mult, o astfel de combina frigorifica este spatioasa si are si cateva functii moderne. Raportul calitate – pret este unul bun, iar acest lucru face ca alegerea sa merite.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply