Midea HD-468RWEN1

Va doriti o combina frigorifica care reuseste sa combine partea practica cu partea de design? Avem o sugestie buna pentru dumenavoastra. Este vorba despre un model modern din gama Midea. Acesta se potriveste unei familii care obisnuieste sa gateasca ceva mai mult acasa si care pastreaza destul de multe alimente in frigider. (oferta de AZI aici)

Midea HD-468RWEN1

Despre Midea HD-468RWEN1

Detine o suprafata realizata din inox, iar usa se deschide spre partea dreapta. Acest exemplar de combina frigorifica are culoarea inox. Latimea pe care o include este de 59.5 cm. Despre adancimea pe care o detine trebuie spus ca este de 63.5 cm. Este o combina frigorifica cu o intaltime de 201 cm. Despre greutatea pe care o are trebuie spus ca este de 68.7 Kg.

Midea HD-468RWEN1
Combina frigorifica Midea HD-468RWEN1, 326l, Clasa A+, No frost, H 201 cm, Inox

Aceasta combina frigorifica este un model care reuseste sa detina destul de multe functii importante pentru a pastra alimentele in siguranta pe o perioada de timp destul de indelungata.

Despre Midea HD-468RWEN1

Combina frigorifica Midea HD-468RWEN1 – functii de precizat care fac din acest model unul demn de luat in calcul pentru o achizitie

Citeste si despre Bosch KAD90VI20

Combina frigorifica Midea HD-468RWEN1 are un sistem de racire modern. Acesta se numeste No Frost si are grija sa nu se formeze gheata. Anual, consumul de energie al acestui aparat este de 237 kWh. Pentru a aseza aparatul in locul potrivit trebuie sa tineti cont de clasa climatica, a acestui aparat fiind N – ST – T. Precizam faptul ca are un agent de racire de tip R600a.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Pastrarea alimentelor in conditii optime de datoreaza sistemului de racire No Frost, care se regaseste atat la frigider, cat si la congelator. Ca eficienta energetica trebuie spus ca este un exemplar care detine o clasa de eficienta energetica moderna, aceasta fiind A+. Despre zgomotul pe care il produce este important de spus ca este de 40 dB. Mai mult, volumul net total al combinei frigorifice Midea HD-468RWEN1 este de 326 l. Cel brut total este de 350 l. Fructele si legumele vor fi pastrate intr-un loc special, precum compartimentul pentru fructe si legume pe care il detine dispozitivul.

Frigiderul nu poate fi decat unul incapator avand in vedere volumul sau de 250 l. Pe usa acestuia se regasesc 4 rafturi utile pentru a aseza diverse alimente. Materialul pe care il au rafturile este sticla. Fiind un exemplar modern detine un sistem de dezghetare automat.

Citeste si despre Star-Light CDD-240AP

Combina frigorifica Midea HD-468RWEN1 are un congelator cu un volum de 76 l. Compartimentele din dotarea sa sunt in numar de 3. Astfel, va puteti organiza alimentele exact asa cum vreti. Aceasta parte a combinei se dezgheata tot automat, iar capacitatea de inghet este de 4 kg/24 h. Combina frigorifica Midea HD-468RWEN1 are 2 functii importante: super-racire si super-congelare.

Combina frigorifica Midea HD-468RWEN1 detine Multi Air Flow, o functie importanta care se ocupa de distribuirea aerului in mod uniform in interiorul acestuia.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Asadar, combina frigorifica Midea HD-468RWEN1 este un model care reuseste sa imbine partea de conservare a alimentelor, cu un spatiu destul de generos in interior. Despre pretul pe care il are acesta trebuie spus ca este unul de accesibil.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply