Concept LKV4360

Fie va aflati in cautarea unei combine frigorifice moderne, fie nu v-ati decis inca ce fel de aparat de racire a alimentelor sa alegeti, o combina frigorifica poate sa fie solutia ideala. Pentru a va ajuta si mai mult din acest punct de vedere va recomandam Combina frigorifica Concept LKV4360.(oferta de AZI aici)

Concept LKV4360

Despre Concept LKV4360

Alimentatia este importanta, aceasta trebuie sa fie una sanatoasa, tocmai de aceea, este important ca alimentele sa fie pastrate cat mai bine pentru a nu se strica. Astfel, este important sa aveti combina frigorifica cat mai buna, care sa aiba functii si tehnologie buna de pastrare a alimentelor.

Concept LKV4360
Combina frigorifica Concept LKV4360, 250 l, Clasa A+, H 178.5 cm, Alb

Culoarea frigiderului este albul, aceasta fiind o culoare ce confera un aspect placut incaperii. Latimea acestui tip de combina frigorifica este de 54 cm. Tot 54 cm are si adancimea sa, iar inaltimea este de 178.5 cm. Combina frigorifica Concept LKV4360 are si functia Super Frost. Pentru a va atentia atunci cand a fost lasata prea mult usa deschisa, aceasta are si functia de semnalare audio. Prezinta si tehnologia pentru termostat inteligent.

Despre Concept LKV4360

Combina frigorifica Concept LKV4360 – despre partea tehnica

Citeste si despre Gorenje ORB152C

Acest dispozitiv are un sistem de racire static. Prezinta un compresor, precum si un consum anual de energie de 263 kWh. Zilnic, consumul de energie este de 0.72 kwh. Despre clasa climatica trebuie spus ca este de SN-N-ST. Astfel, putem spune ca puteti aseza aproape oriunde combina frigorifica.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Combina frigorifica Concept LKV4360 are o tensiune la alimentare de 230 V. Fara curent, aceasta prezinta o autonomie de 16.4 h. Acest model incorporabil detine usi reversibile, standard usa deschizandu-se spre partea dreapta. Acesta salveaza consumul de curent electric avand in vedere faptul ca are o clasa de eficienta energetica care face parte din clasa de eficienta energetica de tip A+.

Combina frigorifica Concept LKV4360 produce un zgomot cu un nivel de 42 dB. Se potriveste unei familii numeroase, volumul dispozitivului fiind de 250 l. Compartimentul special al dispozitivului este cel pentru fructe si legume. Accesoriile incluse sunt suportul pentru oua, precum si cel pentru sticle. Important de subliniat despre acest produs este ca detine un frigider al carui volum este de 185 l. Astfel, puteti aseza suficiente alimente pentru intreaga familie pentru a fi pastrate cat mai bine.

Citeste si despre Bosch KSV36BI3P

Ca rafturi pe care le are trebuie spus ca sunt in numar de 3, tot in numar de 3 fiind si cele de pe usa. Aceste rafturi din interior au un aspect placut fiind realizate din sticla securizata. Dezghetarea este facila, fiind de tip automat. Acest lucru va eficientiza timpul si va face ca aceasta sa fie usor de realizat.

Un detaliu important despre congelator este faptul ca detine un volum de 65 l. Compartimentele sale sunt destinate asezarii alimentelor fiind in numar de 3. Se dezgheata manual, spre deosebire de frigider. Ingheata o capacitate de 3 kg/24 h.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, combina frigorifica Concept LKV4360 este un model care nu ar trebui sa lipseasca din nicio bucataria moderna. Este un dispozitiv cu multe functii moderne, ceea ce il face demn de achizitionat. Pretul de achizitie este unul destul de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply