Gorenje NRK6192MB

Combina frigorifica Gorenje NRK6192MB este ceva aparte. Ea este o dovada de eleganta in bucatarie, un plus de stil, un model impresionant prin functii si dotari. In plus, aparatine producatorului de renume Gorenje, care de-a lungul existentei sale pe piata electrocasnicelor a evoluat destul de mult. (oferta de AZI aici)

Gorenje NRK6192MB

Despre Gorenje NRK6192MB

Designul este special. Este vorba in acest caz de o combina de culoare neagra, o intruchipare a elegante, a bunului gust. Si, totodata, o combina usor de asortat. Aceasta merge perfect cu restul decoratiunilor din bucatarie sau de oriunde intentionati sa o asezati. Volumul modelului Gorenje NRK6192MB este mare, ceea ce inseamna ca ea ofera cu generozitate 329 L.

Gorenje NRK6192MB
Combina frigorifica Gorenje NRK6192MB, NoFrost Plus, 329 l, Clasa A++, H 185 cm, Negru

Inaltimea acestei combine este de 185 cm. Acest lucru nu este foarte mult, fapt care va va permite sa o strecurati mai usor in bucatarie.

Despre Gorenje NRK6192MB

Combina frigorifica Gorenje NRK6192MB – pentru cei care stiu sa aleaga ce este mai bun

Citeste si despre Sharp SJXP680GSL

Tehnologia Gorenje nu lasa de dorit. Ea impresioneaza prin stil, prin dotari, prin functii. Astfel, in ceea ce priveste acest produs, vorbim de genul combina in care utilizatorii nu se tem sa investeasca banii. Ba mai mult, ea vine cu o clasa de eficienta energetica foarte buna, respectiv A++. Acest lucru inseamna un consum redus de energie electrica, in ciuda faptul ca mdoelul Gorenje NRK6192MB este non-stop tinut in priza. Nici nu are cum sa fie altfel, avand in vedere ca este vorba de un frigider care se ocupa de buna pastrare a alimentelor.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Sistemul de functionare este, asa cum probabil intuiti, No Frost. Acesta inseamna un sistem foarte bun, care lupta impotriva mirosurilor neplacute, a bacteriilor, a consumului inutil de resurse, dar si a ghetii. Pur si simplu, inchipuiti-va faptul ca aceasta combina smart marca Gorenje NRK6192MB nu usuca alimentele si nici nu le ingheata.

Atunci cand vine vorba de fructe si legume, trebuie luat in considerare faptul ca prospetimea lor este considerabil pastrata, astfel incat utilizatorul sa se bucure de ele mai mult timp. Vorbim de o pastrare a acestor alimente cu pana la trei ori mai mult decat in cazul frigiderelor obisnuite. Iar gheata nu se depune pe niciun fel de produse alimentare. Nici macar pe carnea asezata in congelator. Cu toate astea, cartea este bine racita, inter-un timpo foarte scurt. Iar asta gratie unor functii inovatoare precum cea de superracire care se activeaza automat in congelator. Fara batai de cap, fara eforturi.

Citeste si despre Heinner HMB-47NHA+

Sistemul de ventilatie, adica cel care este responsabil cu producerea curentilor in cazul acestei combine este de tipul MultiAir Flow 360 de grade. Acest lucru inseamna ca el ajunge pretutindeni, in fiecare colt al combinei, in fiecare unghi, pe fiecare raft. Niciun aliment nu este neglijat.

In cazul acestui model de combina frigorifica Gorenje NRK6192MB vorbim de sertare si rafturi speciale. Unul dintre ele este Fresh Zone, ideal pentru alimentele proaspat scoase din natura, respectiv pentru fructe, legume sau verdeturi. Noi il consideram impresionant, deoarece toti cei care l-au testat recunosc faptul ca acesta functioneaza perfect. Iar asta datorita faptului ca stie cum sa regleze umiditatea in interior.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul acestui model de combina frigorifica este marisor. Un aport in ceea ce priveste stabilirea lui il are si designul.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply