Gorenje ORB152C

Cand vine vorba despre posibilitatea ca un anumit spatiu sa ofere maximum de confort si de siguranta trebuie ca fiecare element ce se situeaza in acel spatiu sa faca acest lucru iar asta poate fi si daca ne referim la o bucatarie.(vezi disponibilitatea)

Gorenje ORB152C

Despre Gorenje ORB152C

In privinta obtinerii confortului trebuie avute in vedere elemente cum ar fi utilitatea sau functiile oferite de fiecare electrocasnic in parte dar nici aspectul sau designul nu trebuie lasate la intamplare. Gorenje ORB152C este un model de frigorific ce vine sa corecteze si sa ajute acest lucru prin faptul ca este unul al carui design special ofera un aer aparte datorita nuantei crem si a aspectului usor vintage sau retro.

Gorenje ORB152C

Frigider Gorenje ORB152C, 260 l, Clasa A++, H 154 cm, Crem

Chiar daca pozitia Gorenje ORB152C este in gama standard de frigorifice adresate unei bucatarii nu trebuie sa pierdem din vedere faptul ca poate fi la fel de bine prezent si in cadrul locului de munca sau a unui birou iar beneficiile vor fi cu siguranta vizibile.

Despre Gorenje ORB152C

Aspectul conteaza

Citeste si despre Review-uri si pareri despre frigidere

Pentru foarte multi nu doar posibilitatea de a utiliza un frigorific este importanta sau posibilitatea de a aduce unul in slujba voastra ci si posibilitatea ca acesta sa fie cu un design aparte dar si cu unele functii speciale. Gorenje ORB152C poate face asta dupa cum am aratat prin designul sau dar acum trebuie sa trecem si la etapa de utilitate pe care o prezinta.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Pentru o utilizare cat mai eficienta si pozitia lui trebuie sa fie de asa maniera incat sa permita o utilizare facila si benefica pentru oricine din bucatarie. Veti avea pentru inceput nevoie de alocarea spatiului de instalare ce trebuie sa respecte dimensiunea de 154 cm in inaltime, 60 cm in latime si de 66.9 cm in adancime pe care Gorenje ORB152C o are.

Dupa partea de alocare a spatiului trebuie sa va luati masuri si in ceea ce tine de modul in care functionarea Gorenje ORB152C va influenta factura dumneavoastra de curent. Un nivel de consum de 186 kWh mediu pe an si o pozitionare in clasa de eficienta energetica A++ sunt elemente ce va asigura si o buna eficienta si economie. Putem sa discutam in ceea ce tine de acest model si despre partea in care nu consuma energie electrica sau nu aveti curent iar asta pentru ca aduce cu sine o autonomie de pana la 17h fara curent.

Citeste si despre Beko RDNE535E20DZM

Unele persoane se gandesc atunci cand aleg locul potrivit inclusiv la posibilitatea ca functionarea sa aduca un anumit nivel de zgomot dar pentru Gorenje ORB152C veti avea unul de 40dB. Dupa cum am vazut cam ceea ce impune din partea voastra alegerea acestuia trebuie sa vedem si ceea ce are de oferit si este vorba despre un volum de 229l pentru frigider si de unul de 25l pentru congelator.

Partea de stabilire a conditiilor de pastrare a alimentelor insa este data de prezenta unui sistem antibacterian, de tehnologii precum cea FreshZone, DynamicCooling sau CrispZone.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Cum alimentatia este importanta pentru fiecare dintre noi alegerea unui frigider poate face ca siguranta alimentelor sa fie realizata in acelasi timp cu optinerea unui mediu relaxant si a unui design special in bucatarie.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply