Whirlpool WTNF 81I X

V-ati decis sa cumparati o combina frigorifica? Este o decizie buna. Daca aveti de gand sa faceti o achizitie din gama Whirlpool va recomandam combina frigorifica Whirlpool WTNF 81I X.(oferta de AZI aici)

Whirlpool WTNF 81I X

Despre Whirlpool WTNF 81I X

Un lucru ce face special la acest aparat este si culoarea sa, aceasta fiind inoxul. Despre dimensiunile de care dispune acesta trebuie spus ca sunt destul de potrivite. Astfel, are o adancime de 67.7 cm, iar latimea masoara 59.6 cm. Inaltimea combinei frigorifice este de 189 cm. Greutatea este de 72 kg.

Whirlpool WTNF 81I X
Combina frigorifica Whirlpool WTNF 81I X, 338 l, NoFrost, Clasa A+, H 189 cm, Inox

Combina frigorifica Whirlpool WTNF 81I X detine un compresor. De asemenea, sistemul de racire care ajuta la racirea alimentelor este de tip No Frost. Este important de precizat si consumul anual de energie pe care il are acesta. Astfel, vorbim de un model cu un consum anual de energie de 346 kWh, acesta fiind unul potrivit.

Despre Whirlpool WTNF 81I X

Combina frigorifica Whirlpool WTNF 81I X – despre dotarile sale interne

Citeste si despre Combina frigorifica Bosch KGN39LR35

Mai mult, este important si faptul ca acesta prezinta clasa climatica SN-T, o clasa destul de buna. Agentul de racire care este important pentru functionarea acestuia este si el de tip R600a. Tensiunea la alimentare pe care o prezinta este de 230 V. Combina frigorifica Whirlpool WTNF 81I X are o autonomie fara curent de 17 h.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Referitor la suprafata pe care o prezinta acest model trebuie spus ca este realizata din inox. Acesta este un material bun, care va oferi rezistenta in timp produsului. Usile acestuia sunt reversibile, respectiv, cu deschidere spre dreapta. Mai mult, fiind un exemplar modern, putem spune ca va oferi numai avantaje avand in vedere faptul ca are un sistem de racire de tip No Frost, atat pentru frigider, cat si pentru congelator.

Ca eficienta energetica, combina frigorifica Whirlpool WTNF 81I X sta destul de bine, ceea ce inseamna ca nu consuma mult, ceea ce este adevarat. Clasa sa de eficienta energetica este A+, cea care reduce consumul de curent electric. Emite un zgomot de 40 dB, insa, nu trebuie sa va faceti griji din acest punct de vedere intrucat daca il asezati departe de locul unde va petreceti o mare parte din timp, nu va crea probleme. Combina frigorifica Whirlpool WTNF 81I X este spatioasa avand un volum net total de 338 l.

Citeste si despre Star-Light FTTM-98APP

Despre compartimentele speciale pe care le are trebuie spus ca este cel de fructe si legume, unde veti putea aseza fructele si legumele separat de celelalte alimente. Combina frigorifica Whirlpool WTNF 81I X are un frigider cu un volum de 234 l.

De asemenea, compartimentarea frigiderului este formata din 3 rafturi din sticla in interior, precum si 3 rafturi pe usa acestuia. Sistemul de dezghetare cu care vine acest model este unul de tip automat. Congelatorul din dotarea acestei combine frigorifice este unul destul de spatios, volumul sau fiind de 104 l. In plus, numarul compartimentelor este de 3, acesta fiind suficient pentru a organiza tipul alimentelor. Dezghetarea sa se produce tot automat, iar capacitatea de inghet este de 10 kg/24 h. Functiile acestui model sunt de congelarea rapida, aceasta fiind utila pentru a ingheta rapid alimentele asezate de curand. Mai are si tehnologia moderna 6th Sense, o tehnologie care ajuta mult ca alimentele sa fie pastrate intr-un mod sanatos.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, combina frigorifica Whirlpool WTNF 81I X este un exemplar ce merita achizitionat, pretul sau fiind unul destul de bun.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply