Bosch KGV39VW31

Daca aveti nevoie de un aparat care raceste alimentele destul de bine, dar care sa fie si incapator si care sa aiba si functii moderne avem o sugestie pentru dumneavoastra, fiind vorba despre combina frigorifica Bosch KGV39VW31. Fiind un model de calitate va oferi numeroase avantaje celor care o utilizeaza.(oferta de AZI aici)

Bosch KGV39VW31

Despre Bosch KGV39VW31

Exemplarul din gama Bosh are o latime de 60 cm. O alta latura importanta este adancimea, acesta fiind de 65 cm. Combina frigorifica din gama Bosh este un exemplar inalt avand in vedere ca masoara o inaltime de 201 cm.

Bosch KGV39VW31
Combina frigorifica Bosch KGV39VW31, 344 l, Clasa A++, H 201 cm, Alb

Aceasta combina este de ajutor in vederea pozitionarii in bucatarie avand in vedere faptul ca detine usi reversibile ce pot pozitionate in partea stanga sau in partea dreapta. Despre partea exterioara mai trebuie mentionat si faptul ca este de culoare alba.

Despre Bosch KGV39VW31

Combina frigorifica Bosch KGV39VW31 – un model eficient, modern si practic

Citeste si despre Samsung RB34K6000SS/EF

Acest exemplar are o putere de 90 W. Sistemul de racire este unul de tip static. Combina frigorifica Bosch KGV39VW31 prezinta un consum anual de energie de 238 kWh. Avand in vedere faptul ca un astfel de aparat electrocasnic este alimentat la curent electric zilnic, este important ca acesta sa nu aiba un consum ridicat de curent electric. Tocmai de aceea, acest model vine in ajutorul dumneavoastra avand o clasa de eficienta energetica buna, aceasta fiind de clasa A++.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Clasa climatica este de tip SN-T. Zgomotul nu este unul crescut, aceasta fiind de 39 Db. Este un exemplar care se potriveste pentru o familie avand in vedere faptul ca dispune de un volum net total de 343 l. Frigiderului din dotarea sa ii revine un volum net total de 249 l. Are ceva mai multe rafturi realizate din sticla, acestea fiind de 5, iar cele de pe usa sunt in numar de 4. Se dezgheata usor, de tip manual atat frigiderul, cat si congelatorul.

O caracteristica importanta de precizat despre congelatorul din componenta acestei combine frigorifice este volumul sau. Acesta este de 94 l. Compartimentele de care dispune congelatorul combinei frigorifice Bosch KGV39VW31 sunt 3. Acesta este prevazut si cu un compartiment special si important, acesta fiind compatimentul Big Box. Functie importanta pe care o are acest model este sistemul Low Frost.

Citeste si despre Hotpoint XH9 T2Z XOZH

Iluminarea de tip LED pe care o are acest model este una destul de eficienta. Aceasta va utiliza mai putina electricitate fata de alte tipuri de iluminare care se folosesc.

SuperFreezing este ace functie care se ocupa de protejarea alimentelor congelate. LowFrost estea acea functie care se remarca prin reducerea formarii portiunilor de gheata pe alimente. Astfel, acesta se va dezgheta mai rar, iar consumul va fi mai redus. VitaFresh reprezinta tehnologia care are grija ca alimentele sa fie pastrate proaspete cat mai mult timp. Aceast este potrivita pentru a depozita peste, carne, dar si branza. Acestea pastreaza aroma, dar si prospetimea alimentelor.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, combina frigorifica Bosch KGV39VW31 este un model care ofera mai multa spatiu pentru depozitarea alimentelor dumneavoastra. Acesta se potriveste pentru a va bucura de numeroase beneficii, chiar daca pretul sau este unul usor crescut.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply