Beko RCNE560E30ZXB

Sunteti in cautarea unei combine frigorifice care sa va completeze perfect bucataria? Nicio problema! Avem noi solutia ideala pentru voi. Este vorba de modelul Beko RCNE560E30ZXB , un dispozitiv modern, care se bucura de un ecran cuTouch control. Practic, aceasta combina primeste de la voi mesaje prin intermediul atingerilor. Nu este nevoie de niciun fel de butoane. (vezi reducerile de AZI)

Beko RCNE560E30ZXB

Despre Beko RCNE560E30ZXB

Aceasta combina frigorifica are un volum deosebit de generos. Acesta este de 501 L, ceea ce am putea numi de-a dreptul impresionant. Sunt, intr-adevar, combine care au un volum mare, insa 501 L trebuie sa recunoastem ca este o valoare impresionanta. De regula, cele mai multe se opresc undeva la 300 – 500 de L.

Beko RCNE560E30ZXB
Combina frigorifica Beko RCNE560E30ZXB, 501 L, NoFrost, Touch control, Clasa A++, H 192 cm, Metal Look

Culoarea aleasa de catre producatori in cazul acestui model este MetalLook> mia precis, vorbim de o nuanta moderna, a metalului, care se potriveste perfect combinei. Inaltimea sa, in schimba, este potrivita. Este vorba de 192 cm inaltime. Aceasta valoare este impresionanta, avand in vedere cat de generos este volumul produsului. Dincolo de asta, combina se adreseaza celor care nu au o locuinta foarte generoasa din punct de vedere al spatiului. Ce-i drept, cand vine vorba de bucatarii, parca toti suferim de lipsa de spatiu. Insa, aceasta combina Beko RCNE560E30ZXB se deschide la 90 de grade, ceea ce permite optimizarea spatiului in care urmeaza sa o aseze utilizatorul modern.

Despre Beko RCNE560E30ZXB

Combina frigorifica Beko RCNE560E30ZXB – o dotare mnoderna, pentru o locuinta moderna

Citeste si despre Hotpoint ENTM18210VW

Combina are drept sistem de functionare No Frost. Curentii de aer sunt ventilati printr-un sistem special. Acesta este recunoscut pentru faptul ca nu ingheata alimentele, dar nici nu consuma foarte mult. Astfel, nu este de mirare faptul ca aceasta combina face parte din clasa A++. Este o clasa economica, cu un consum modest ce se va cunoaste de la primele facturi la energie.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Compartimentul Ever Fresh+, care prelungeste de pana la 3 ori durata de conservare a fructelor si legumelor, reprezinta o dotare aparte a acestei combine speciale. Acesta dispune de un sistem special de optimizare a umiditatii, dar si a temperaturii in interior.

Exista si un compartiment 0 grade Celsius, ideal pentru carne, peste sau alimente care se strica mai usor. Acesta se dovedeste o dotare speciala, mai ales vara, cand temperaturile sunt foarte ridicate, iar utilizatorii nu stiu ce sa faca mai intai pentru a raci bine alimentele.

Citeste si despre Midea HC-515WEN

Active Fresh Blue Light este o functie speciala a combinei care are rolul de amentine efectul de fotosinteze, in interiorul dispozitivului. Si totul prin intermediul luminii albastre. Astfel, nu este de mirare faptul ca va creste cu 30% durata de conservare a fructelor si legumelor.

Display-ul este de tipul touch control, asa cum am mentionat anteior. Dincolo de asta, usile combinei Beko RCNE560E30ZXB sunt reversibile. In interiorul sau, exista si un compartiment de tipul XXL Bottle Holder, ideal pentru cei care vor sa raceasca sticlele de vin, apa sau orice alt tip de lichid.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Totodata, in cazul acestui model vorbim si de Big Freezer. Acest compartiment este special creat pentru a raci rapid alimentele, dar fara a le ingheta. Pretul este bun pentru ceea ce aduce utilizatorului aceasta combina.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply