LG GBP20PZQFS

Grija pentru alimente si mai ales pentru pastrarea lor sanatoasa este un lucru firect in ziua de astazi, in special pentru familiile cu copii. Astfel, cei care isi doresc un produs bun, nu prea se uita la cati bani trebuie sa cheltuieasca pentru a intra in posesia sa. Insa ce ar fi daca v-am spune ca noi v-am pregatit o combina inteligenta, ideala pentru a pastra alimentele, dar care nu vine cu un pret nejustificat? Ce parere aveti? Este vorba de modelul LG GBP20PZQFS, modelul care ne arata ca „life is really good”. (vezi reducerile de AZI)

LG GBP20PZQFS

Despre LG GBP20PZQFS

Combina ofera un volum foarte generos utilizatorului: 343 L. Este un volum bun, atat pentru depozitarea alimentelor clasice precum fructele si legumele, mezelurile, carnea si lactatele, cat si pentru oalele si cratitele cu mancare.

LG GBP20PZQFS
Combina frigorifica LG GBP20PZQFS, No Frost, Compresor Inverter, 343 Litri, Clasa A+++, Display Extern, H 200 cm, Argintiu

Displayul acestui model este pozitionat extern si este foarte usor de folosit. Acesta are comenezi pe care le putem numi pur si simplu intuitive. Din punct de vedere al inaltimii, trebuie sa tineti cont de faptul ca aceasta masoara 200 cm. Nu este tocmai putin am putea spune. Culoarea sa este moderna si atragatoare: argintiu. Contrat asteptarilor, argintiul se asorteaza destul de usor cu restul elementelor din bucatarie. Voi ce credeti?

Despre LG GBP20PZQFS

Combina frigorifica LG GBP20PZQFS – tehnologia LG uimeste din nou

Citeste si despre Daewoo MFRS-T30H3

Clasa de eficienta energetica a modelului este impresionanta: A+++. Este cea mai economica de pe piata, fapt de care sa o va dati seama. Chiar va recomandam sa faceti un mic experiement. Comparati factura la energie electrica de cand ati cumparat modelul cu cele anterioare, de cand aveati vechile combine.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Sistemul de functionare al combinei LG GBP20PZQFS este de tipul No Frost. Pentru ca totul sa functioneze in bune conditii, combina are un compresor Inverter. Acesta este renumit pentru calitatea de care da dovada. el determina control optim al combinei, dar si un consum desoerbit de scazut.

Nu trebuie uitat nici fluxul de aer multiplu. Combina are mai multe orificii care distribuie aerul rece si care nu permit celui cald sa se instaleze, astfel incat sa altereze alimentele. Dincolo de asta, combina nu pune in dificultate utilizatorul, ci ii permite sa deschisa usa combinei de cate ori vrea. Si totul fara ca alimentele sa fie alterate.

Citeste si despre Gorenje RF4141ANW

Zona de congelator este marita, deoarece producatorii LG au inteles nevoie de depozitare a utilizatorului modern. Astfel, spatiul nu reprezinta o problema nici macar pentru alimentele mari. Functia Smart Diagnosis este si ea prezenta printre dotarile combinei LG GBP20PZQFS. Aceasta are rolul de a detecta probleme si de a-l anunta pe utilizator ce nu functioneaza in parametri, astfel incat acesta sa decida daca sa duca dispozitivul la reparat sau nu.

Autonomia fara curent este de 16 ore. Usile sunt reversibile. Incastrarea, in schimb, este standard. Aceatsa se realizeaza usor, fara niciun fel de probleme. Am putea spune chiar ca usile se deschid larg si permit utilizatorul sa adauge linistit produsele in interiorul combinei.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Exista un compartiment special pentru fucte si legume, dar si 4 spatii de depozitare pe usa combinei. Termostatul este reglabil. Pretul nu este piperat, avand in vedere dotarile de care dispune produsul.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply