Heinner HCFD-H300XA+

Sunteti pregataiti sa aduceti tehnologia Heinner in bucataria voastra? Mai precis, este vorba de combina frigorifica Heinner HCFD-H300XA+, un produs specializat in pastrarea aliementelor, indiferent de tipul de produse despre care este vorba. Iar daca sunteti pregatiti, este timpul sa trecem la o prezentare mai amanuntita a acestui produs. (vezi reducerile de AZI)

Heinner HCFD-H300XA+

Despre Heinner HCFD-H300XA+

Volumul pe care aceasta combina il pune la dispozitia utilizatorului este de 300 L. Este un volum pe care l-am putea considera mediu, in cazul combinelor obisnuite. Totodata, acesta este suficient de generos, chiar si pentru carne sau provizii de legume si fructe. Foarte multi utilizatori au obiceiul de a-si face aceste provizii.

Heinner HCFD-H300XA+
Combina frigorifica Heinner HCFD-H300XA+, French Door, 300 l, Clasa A+, Full No Frost, Display Touch, H 186 cm, Inox

Combina este deosebita si prin faptul ca ea comunica eficient cu utilizatorul, prin intermediul display-ului sau. In plus, acesta dispune de un sistem intuitiv cu touch. Designul este interesant deoarece intregul dispozitiv pare ca este compus din trei parti si nu din doua, asa cum ar fi utilizatorul obisnuit.

Despre Heinner HCFD-H300XA+

Combina frigorifica Heinner HCFD-H300XA+ – o combina pentru toate alimentele tale

Citeste si despre Hotpoint ENTYH 19261 FW

Continuam cu aspectele legate de design. Astfel, culoarea combinei este gri inox, in timp ce inaltimea sa este de 186 cm. Restul de dimensiuni sunt de 69 x 63,5 cm. O combina potrivita, am putea spune, dupa ce analizam atent acest model inovator marca Heinner. Voi nu sunteti de acord cu noi?

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Sistemul de functionare, asa cum era de asteptat in cazaul acestui model de combina, este de tipul Full No Frost. El pur si simplu nu ingheata alimentele. Totodata, el are grija de mirosuri si de facturile la energie electrica. Cum? O sa va spunem imediat. Modelul prezentat dispune de clasa energetica A+, adica acel tip de clasa care ajuta utilizatorul sa beneficieze de un consum optim. Exista o functie de congelarare rapida, ideala pentru preparatele proaspete care se vor pastrate in cele mai bune conditii.

Totodata, amintim si functia „Vacanta”. Aceatsa determina un consum redus si intra in functiune, atunci cand utilizatorul este mai multa vreme plecat de acasa. De exemplu, atunci cand el pleaca in concediu si nu foloseste combina, functia determina un consum deosebit de redus.

Citeste si despre Bosch KGN56XL30

Lumina combinei este pe baza de Led. Aceasta nu influenteaza in vreun fel factura la energie electrica si nici nu are rolul de a creste temperatura in interior. In ceea ce priveste rafturile, exista 3 in frigider, un sertar special pentru fructe si legume si un compartiment special numit chiller care are rol de racire rapida. Restul de compartimente sunt la fel de rezistente si se gasesc in congelator.

De altfel, compartimentul pentru fructe si legume este cunoscut drept Dual Fresh Zone. Acesta are rolul de mentine constante temperatura si umiditatea, astfel incat sa nu se piarda prospetimea alimentelor. Este vorba de o prospetime mult mai mare care face ca aceste alimente sa fie pastrate in conditii bune pana la 2 saptamani. In cazul in care usa este uitata deschisa de catre utilizatorul grabit, combina va scoate un sunet de avertizare. Totodata, ea contine sistem de blocare, impotriva accesului copiilor.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Pretul este foarte bun pentru ceea ce ofera combina frigorifica Heinner HCFD-H300XA+. Investitia merita.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply