Beko RCNA340K20XP

Beko este o companie producatore de electrocasnice, care a evoluat foarte mult la capitolul combine si dispozitive frigorifice. Astfel a rezultat si modelul Beko RCNA340K20XP, adica produsul pe care urmeaza sa vi-l prezentam in acest material. (vezi reducerile de AZI)

Beko RCNA340K20XP

Despre Beko RCNA340K20XP

Volumul acestei combine marca Beko este de 302 L. Culoarea este gri inox, o nuanta pe care expertii o numesc a modernismului. Dincolo de asta, aceasta nuanta se potriveste perfect cu orice tip de bucatarie: una de lemn sau moderna, una clasica sau vintage, una colorata sau in alb negru. Gir este o nuanta neutra, tocmai buna de asortata cu restul decorului.

Beko RCNA340K20XP
Combina frigorifica Beko RCNA340K20XP,302 l, Clasa A+, NeoFrost, H 175.4 cm, Inox Antiamprenta

Insa asta nu este tot. Asteptarile de la combina friorifica Beko RCNA340K20XP sunt mari,a sa cum ar fi trebuie sa fie deoarece este vorba de un producator de renume.

Despre Beko RCNA340K20XP

Combina frigorifica Beko RCNA340K20XP – aflati toate detaliile despre performanta sa

Citeste si despre Indesit XI8 T2Y S B

Clasa de eficienta energetica setata pentru aceasta combina este A+. Consumul anual de energie este de 304 kWh. Nu este mult, avand in vedere ca vorbiom de un dispozitiv care sta non-stop in priza. Pur si simplu nu avem cum sa deconectam combina, deoarece alimentele din interiorul sau au nevoie de o temperatura joasa de pastrare.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Sistemul sau de functionare este NeoFrost. Acesta apeleaza la cele doua componente, respectiv Dual Cooling si No Frost pentru a asigura cele mai bune conditii de conservare a alimentelor. Si totul cu un consum redus de energie electrica. Astfel, nu este de mirare faptul ca modelul face parte din clasa A+.

Tehnologia NeoFrost previne aparitia bacteriilor si amestecarea mirosurilor in interiorul combinei. Filtrul activ de carbin duce la eliminarea mirosurilor neplacute, avand rolul de a face sa circule curentii de aer. Este cea mai buna metoda de igiena aplicata in interiorul unui frigider. Sistemul de iluminat din interior este pe baza de LED. El nu consuma mult, ci asigura o iluminare eficienta si economica. Dincolod e asta, spre deosebire de alte becuri de iluminat, acesta nu incinge alimentele.

Citeste si despre Whirlpool BLFV 8001 OX

Exista o cutie speciala pentru buna pastrare a fructelor si legumelor. Aceasta are deosebitul rol de a le prelungi durata de functionare. In cazul in care usa este uitata deschisa, se porneste sistemul de avertizare sonora numit Door Open Buzzer. Sunetul sau strident il face utilizatorul grabit sa se intoarca si sa o inchida. De regula, functia se activeaza daca usa este lasata deschisa mai mult de un minut.

Autonomia fara curent este de 21 de ore. Clasele climatice in cazul acestui model sun T si, respectiv SN. Nivelul de zgomot este de 43 dB. Nu este deranjant de mare, ci mai degraba potrivit. Combinele frigorifice sunt urmatoarele cele mai zgomotoase dupa masini de spalat si aspiratoare. Acestea ajung si la 70 + decibeli. In schimb, in cazul acestei combine nu aveti de ce sa va faceti griji.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Dintre accesorii, mai face parte si un suport de oua, dar si o tava pentru preparat cuburi de gheata. Rafturile frigiderului sunt realizate din sticla, in timp ce congelatorul pune si el la dispozitia utilizatorului 3 compartimente incapatoare pentru legume, fructe si… bineinteles, carne. Acesta are capacitate de 5 kg.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply