Indesit XI8 T2Y S B

O combina frigorifica nu se alege la intamplare. Aceasta trebuie sa aiba capacitatea de care aveti nevoie pentru a nu consuma curent electric degeaba. Si daca tot suntem la capitolul curent electric, mai trebuie sa stiti despre aceasta, faptul ca trebuie sa aiba o calsa de eficienta energetica buna pentru a nu consuma mult, avand in vedere faptul ca aceasta se alimenteaza mereu la curentul electric. Pentru cei care au nevoie de un model cu un volum potrivit, va recomandam combina frigorifica Indesit XI8 T2Y S B.(vezi disponibilitatea)

Indesit XI8 T2Y S B

Despre Indesit XI8 T2Y S B

Acest model este de culoare gri, aceasta fiind o culoare importanta pentru design intrucat nu va avea de suferit. Sunt importante de precizat si dimensiunile acestuia, astfel, prezinta o latime de latime de 60 cm. Adancimea sa este importanta avand 72 cm. Nu trebuie uitat de inaltimea sa care este de 189 cm. Avand o suprafa din inox, acesta va rezista mult in timp si va fi eficient impotriva murdariei.

Indesit XI8 T2Y S B

Combina frigorifica Indesit XI8 T2Y S B, 340 l, Clasa A++, No Frost, H189, Silver

Combina frigorifica Indesit XI8 T2Y S B dispune de un compresor pe baza caruia funcționeaza. De asemenea, are un consum de energie de 273 kwh.Are o incastrare standard, precum si un afisaj al display-ului de tip LCD.

Despre Indesit XI8 T2Y S B

Combina frigorifica Indesit XI8 T2Y S B – componente tehnice si nu numai

Citeste si despre Daewoo FN-102PWQ

Deschiderea usii acestuia se realizeaza spre partea dreapta. Sistemul de racire pe care il prezinta acest model este de tip No Frost. Acest sistem este util si reprezinta o trasatura moderna.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Este important de spus faptul ca acest model are o clasa de eficienta energetica buna, aceasta fiind de tip A++, ceea ce inseamna ca va veti alege doar cu avantaje. Consumul de curent electric va fi mai scazut. Include si cateva accesorii importante, precum tava pentru gheata, dar si suportul pentru sticle si cel pentru oua. Aici veti putea aseza ouale care vor fi pastrate in siguranta.

De asemenea, frigiderul acestui model este unul destul de incapator, fiind bun pentru o familie medie. Acest volum este de 235 l. Rafturile pe care le include acest frigider sunt in numar de 3 concepute pentru asezarea alimentelor. Numarul rafturilor pe care le are usa acestuia sunt de 4, fiind utilizate pentru a aseza alimentele. Acestea pot fi organizate si mai bine, spre deosebire de modelele in care se afla 2 rafturi spre exemplu.

Citeste si despre Arctic AD60290+

Dezghetarea acestuia se produce automat, nefiind nevoie sa se actioneze manual. Rafturile sale sunt realizate din sticla. Congelatorul este si el important si are un volum net de 105 l, fiind ceva mai mare. Se dezgheata tot automat si dispune de 3 compartimente. Trebuie spus si faptul ca are o capacitate de inghet de 10 kg/24 h.

Combina frigorifica Indesit XI8 T2Y S B are o tehnologie tip Easy ice. Cat despre functii trebuie spus ca sunt: iluminarea interioara, functia de super congelare, functia de super racire, dar si terrmostatul ajustabil. Are si semnalare audio pentru cădere de tensiune.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

In concluzie, combina frigorifica Indesit XI8 T2Y S B este un exemplar de calitate recomandat pentru achizitie. Prezinta un interior organizat si nu consuma nici mult curent electric. De asemenea, pretul sau este potrivit.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply