Bosch KGV36VL32S

Fructe, legume, carne, dulciuri, lacate sau mancaruri – toate aceste alimente incluse in dieta noastra zilnica au nevoie de un sistem de pastrare bun. Cu alte cuvinte, de o combina frigorifica sau de un frigider capabil de a le raci in bune conditii. Iar pentru cei care se arata interesati de un asemenea produs, avem o recomandare buna: combina frigorifica Bosch KGV36VL32S, un model din gama Bosch care isi suprinde mereu placut utilizatorii. (vezi reducerile de AZI)

Bosch KGV36VL32S

Despre Bosch KGV36VL32S

Aceasta combina frigorifica este foarte generoasa din punct de vedere al spatiului. Ea pune la dispozitia utilizatorului nu mai pution de 309 L. Acest volum este de-a dreptul impresionant, avand in vedere faptul ca frigiderele obisnuite au sub 300 de L. De regula, ele se opresc undeva la 270. Desigur, sunt si exceptii de la aceasta regula.

Bosch KGV36VL32S
Combina frigorifica Bosch KGV36VL32S, 309 l, Clasa A++, H 186 cm, Argintiu

Din punct de vedere al aspectului, combina Bosch KGV36VL32S este una destul de simpla. Inaltimea sa este de 186 cm, ceea ce nu este mult deoarece exista combine care ajung lejer si la 200 m. Culoarea pentru care s-a optat este argintiu. Este o nunata moderna, pe care o gasim atractiva.

Despre Bosch KGV36VL32S

Combina frigorifica Bosch KGV36VL32S – genul de element potrivit in decorurile moderne

Citeste si despre Whirlpool BSNF 8151 OX

Cand vine vorba de consum, in cazul combinei frigorifice Bosch KGV36VL32S, vorbim despre clasa A++. Aceasta nu este cea mai economica de pe piata, insa este una dintre cele care nu ingreuneaza factura la energie a utilizatorului. Mai precis, in afara de clasa A++, mai exista si A+++, iar aceasta din urma ar fi cea mai economica.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Compartimentul de congelare de tipul BigBox este un mare avantaj, pentru cei care fac provizii de carne sau legume. Acesta este deosebit de incapator si are rolul de a asigura temperatura ideala pentru alimente.

Controlul combinei se realizeaza electronic. Totul este simplu, intuitiv si la vedere. Combina Bosch KGV36VL32S se poate regla fara efort, chiar si de catre cei care nu au experienta in acest domeniu. Lampa din interior este pe baza de LED si are rolul de a nu influenta in vreun fel consumul.

Citeste si despre Arctic AD6310MT++

Combina dispune si de functia SuperFreezing. Aceasta este rapida si raceste foarte usor alimentele. In ceea ce priveste fructele si legumele este bine ca acestea sa fie depozitate in compartimentul special CrisperBox. Acesta nu vine doar cu o temperatura optima, ci si cu un nivel de umiditate bun. In felul acesta, alimentele rezista mai mult timp. Conform celor care au incercat deja produsul, vorbim despre o rezistenta de pana la 3 ori mai mare.

Setarul LowFrost nu permite depunerea ghetii pe alimente, dar in schimb are rolul de a raci usor produsele asezate in interiorul sau. Autonomia fara curent a combinei este de 23 H, fapt care o face o combina foarte eficienta din acest punct de vedere. Astfel, daca cumva se va lua curentul, alimentele nu se vor strica interior, deoarece combina Bosch KGV36VL32S are o autonomie de aproape o zi. Frigiderele obosnuite se opresc undeva la 12 ore.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Capacitatea de congelare este foarte buna. Ea ajunge la 7 kg. Volumul congelatorului este de 94 L. Acesta dispune de 3 compartimente, la care se adauga acel Big Box mentionat anterior.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply