Hotpoint ENTM18210VW

Multora dintre noi ne este greu sa luam decizii, mai ales daca trebuie sa cumparam ceva, daca avem o gama foarte vasta de produse din care trebuie sa alegem. Daca frigiderul vechi s-a defectat sau daca abia v-ati mutat si trebuie sa va utilati locuinta si nu stiti ce model sa cumparati, puteti lua in considerare modelul de frigider Hotpoint ENTM18210VW. (vezi disponibilitatea)

Hotpoint ENTM18210VW

Despre Hotpoint ENTM18210VW

Cu siguranta vreti sa stiti mai multe despre firma Hotpoint. Aceasta face parte din grupul Indesit Company, in colaborare cu Ariston. Pe piata puteti gasi numeroase produse sub marca Hotpoint, de exemplu: aragaze, plite, aparate frigorifice, hote, masini de spalat rufe, cuptoare, masini de spalat vase etc. Aparatele Hotpoint, cunoscute si apreciate in foarte multe tari din Europa, se remarca printr-o inalta tehnologie implementata, sunt ergonomice, sigure si confera confort oricarei locuinte.

Hotpoint ENTM18210VW

Frigider cu 2 usi Hotpoint ENTM18210VW, 414 l, Clasa A+, alb

Frigiderul cu 2 usi Hotpoint ENTM18210VW este unul din cele mai apreciate modele care se regasesc pe piata, avand caracteristici tehnice foarte bune. Acest model ii va surprinde placut pe potentialii clienti, printr-o capacitate neta a frigiderului destul de generoasa, de 332 de litri si a congelatorului de 82 de litri. Capacitatea de inghetare este de 2 kilograme in 24 de ore. Frigiderul se preteaza perfect pentru o familie mai mare, deoarece dispune de spatiu suficient de depozitare si, un aspect foarte important, este silentios (doar 45 dB).

Despre Hotpoint ENTM18210VW

Inspiratie, eficienta si performanta intr-un singur frigider

Citeste si despre Arctic ANK366NF+

Unul din cele mai importante atuuri ale modelului Hotpoint ENTM18210VW este reprezentat de tratamentul de ioni de argint aplicat pe peretii din interior ai frigiderului. Acestia au rolul de a preveni formarea bacteriilor si a mucegaiului si asigura totodata un mediu propice pentru a pastra alimentele. Acestea vor fi mereu sigure pentru a fi consumate.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

Acest frigider este dotat, intre altele si cu un raft special pentru a depozita sticlele in siguranta. Acest raft este foarte util pentru a folosi cat mai eficient spatiul frigiderului.

In ceea ce priveste compartimentul congelator, trebuie sa stiti ca acesta este format dintr-un singur compartiment si sistemul de racire este manual. Daca ne referim la compartimentul frigider, veti ramane placut surprinsi sa constatati ca acest model dispune de 6 rafturi din sticla securizata, ceea ce va permite sa fie asezati o greutate mai mare pe ele.

Citeste si despre Star-Light FTTM-98APP

O functie importanta pe care o gasiti la modelul Hotpoint ENTM18210VW este termostatul ajustabil, ceea ce va confera posibilitatea de a regla singuri temperatura, in functie de ceea ce depozitati in frigider.

La capitolul design, producatorul si-a propus sa realizeze un frigider modern, care este dotat cu usi reversibile, cu maner exterior, avand urmatoarele dimensiuni 1800 x 700 x 685 mm. Este un model care poate fi integrat cu usurinta in orice model de bucatarie, fie ca ne referim la una moderna sau una clasica.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Frigiderul Hotpoint ENTM18210VW isi asteapta cumparatorii, mai ales ca si pretul de achizitie este unul accesibil. Alegand acest model, va veti bucura intotdeauna de alimente proaspete, veti avea spatiu unde sa le depozitati si nici nu veti avea un cost ridicat al facturii la energie electrica, deoarece este inclus in clasa de eficienta energetica A+, avand un consum de 326 kW/an. Investitia in acest aparat frigorific va merita cu siguranta.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply