Heinner HF-250A+

Cautati de mult timp un frigider cu 1 usa, deoarece aveti deja congelator separat? Frigiderul pe care il aveati de ceva timp nu mai functioneaza si aveti nevoie de unul nou performant si la un pret accesibil? Urmeaza sa va mutati intr-o locuinta noua si intentionati sa va cumparati un frigider cu 1 usa, dar care sa aiba un raport bun pret-calitate? Daca da, va puteti gandi la varianta achizitionarii modelului Heinner HF-250A+, avand un volum net de 250 de litri.(vezi disponibilitatea)

Heinner HF-250A+

Despre Heinner HF-250A+

Firma Heinner este una din firmele ale carei produse se vand tot mai bine, acest lucru datorandu-se calitatii lor si preturilor destul de avantajoase. Produsele marca Heinner se remarca prin calitate, performanta, eficienta energetica si au numeroase functii, ceea ce ii determina pe tot mai multi clienti sa le cumpere.

Heinner HF-250A+

Frigider cu o usa Heinner HF-250A+, 250 l, Clasa A+, H 144 cm, rafturi sticla, Alb

Modelul Heinner HF-250A+ este unul tot mai cumparat si laudat de catre clienti din numeroase tari, datorita performantelor sale, a pretului foarte avantajos si a bunei compartimentari de care dispune.

Despre Heinner HF-250A+

Alegeti un frigider complex si performant

Citeste si despre Heinner HF-H212A+

Frigiderul marca Heinner se remarca prin functia de dezghetare automata, ceea ce inseamna mai mult confort pentru dumneavoastra si mai putine griji. Totodata, puteti sa va bucurati de un spatiu generos de depozitare, in acest sens, frigiderul dispune de 4 rafturi din sticla, 2 suporturi pe usa si o cutie de depozitare a fructelor, legumelor si verdeturilor. De asemenea, regasiti si un suport pentru oua si unul pentru sticle, care se vor dovedi foarte utile.

Vezi aici ce spun cei care au folosit acest frigider!

O functie importanta de care puteti sa va folositi este controlul mecanic cu termostat ajustabil, ceea ce va confera libertatea de a seta dumneavoastra, in functie de alimentele depozitate, care doriti sa fie temperatura din interior.

La capitolul consum de energie, modelul Heinner HF-250A+ sta foarte bine. Poate fi considerat frigiderul perfect tinand cont ca are un consum de numai 135kWh/an, facand parte din clasa de eficienta energetica A+; factura la energie electrica nu va avea de suferit.

Citeste si despre Zanussi ZRG16605WA

Persoanele care isi doresc cat mai multa liniste in casa, vor fi foarte incantate de acest aparat frigorific, deoarece nivelul sau de zgomot este foarte redus- numai 43dB. Acest aspect poate constitui un avantaj pentru cei pentru care zgomotul emis de frigider conteaza foarte mult.

Avand un design clasic si elegant in acelasi timp, modelul Heinner HF-250A+ se poate incadra perfect in orice bucatarie, fie ca ne referim la una din cadrul unui apartament sau la una din cadrul unei case. Trebuie sa mai stiti ca frigiderul are usa reversibila, iar lungimea cablului de alimentare este de 2 metri.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Atunci cand alegerea unui frigider devine o adevarata provocare, cel mai bine este sa va stabiliti anumite criterii de care sa tineti cont; ulterior filtrele de selectie va vor ajuta destul de mult. Acest frigider se poate ridica la nivelul asteptarilor dumneavoastra, daca aveti nevoie de un produs care sa asigure racire performanta, care aiba functia de dezghetare automata si sa fie foarte bine compartimentat. Nu veti avea motive de nemultumire nici la capitolul zgomot si consum, astfel incat aveti toate motivele pentru care puteti sa cumparati linistiti modelul Heinner HF-250A+.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply