Heinner HC-V268A+

Este vara, este cald, iar mercurul urca tot mai mult in termometre. Si pentru ca nu suntem la rubrica meteo, ci la cea in care va prezentam electrocasnice interesante, o sa trecem direct la subiect si o sa va vorbim despre o foarte interesanta combina frigorifica: Heinner HC-V268A+. (Doar acum la reducere)

Heinner HC-V268A+

Despre Heinner HC-V268A+

Acest model este unul care vine cu dotari interesante si suficient de performante pentru cei care isi doresc o combina pentru casa. Drept urmare, iat-o inclusa in recomandarile noastre. Dincolo de asta, in cazul combinei vorbim despre un design atractiv si prietenos. Acesta include o nuanta de alb cenusiu si vine cu un pret de nerefuzat.

Heinner HC-V268A+
Combina frigorifica Heinner HC-V268A+, 268 l, Clasa A+, H 170 cm, Control mecanic cu termostat ajustabil, Alb

Astfel, ceea ce si-a propus modelul frigorific Heinner HC-V268A+ sa faca este sa ofere atribute bune, la un pret accesibil. Totodata, acest aspect duce la combaterea mitului potrivit caruia trebuie sa platesti mult, pentru un produs bun. Insa, noi o sa fim realisti si o sa va prezentam si punctele slabe ale combinei, incepand cu faptul ca ea nu numara printre dotari sistem de racire de tipul No Frost. Restul detaliilor le aflati mai jos.

Despre Heinner HC-V268A+

Combina frigorifica Heinner HC-V268A+ – o alegere cat se poate de eficienta pentru cei care vor temperaturi scazute

Citeste si despre Zanussi ZFC51400WA

Combina frigorifica Heinner HC-V268A+ este un produs destul de economic. De fapt, daca ne raportam la pret, putem spune ca este suficient de economica, ea facand parte din clasa A+. Exista si combine care sunt deja situate in clasa A++ sau chiar A+++, acestea fiind cele care domina piata din punct de vedere al economisirii.

Vezi aici ce spun cei care au folosit aceasta combina frigorifica!

Insa, nu putem spune ca modelul Heinner HC-V268A+ este unul care sta rau la acest capitol, avand in vedere faptul ca face parte din clasa A+ si este genul de model care poate fi tinut toata ziua in priza, fara niciun fel de probleme pentru factura utilizatorului.

Asadar, combina cauta sa simplifice lucrurile. Ea vine cu un termostat ajustabil, fapt care permite un control deplin al temperaturii. Asa ca daca utilizatorul isi doreste o temperatura mai ridicata sau mai joasa, el are libertatea de a o seta. Ba mai mult, setarile sunt simple si intuitive, astfel incat sa poata fi realizate chiar si de catre cei care nu se pricep foarte bine la tehnologie.

Citeste si despre Samsung RB37J5215SS/EF

Capacitatea totala, adica volumul combinei Heinner HC-V268A+ este de 268 L, ceea ce se traduce ca un consum suficient pentru o familie, fara a aparea certuri referitoare la spatiul din interiorul sau. Rafturile din frigiderul acestui model sunt confectionate din sticla, in timp ce congelatorul are 3 sertare. Acestea din urma se dovedesc incapatoare, chiar si pentru cantitatile mai mari de carne pe care o familie obisnuita le foloseste pe post de provizii in timpul iernii.

Luminarea in interiorul combinei Heinner HC-V268A+ se realizeaza pe baza de LED, fapt care ajuta persoanele care o folosesc sa vada mai bine in interiorul sau. Usile sunt reversibile, fapt care permite o deschidere atat spre stanga, cat si spre dreapta. Utilizatorul are dreptul de a le monta dupa bunul plac.

Vezi oferta de pret si reducerile disponibile!

Concluzii

Din punct de vedere al pretului, modelul nu este unul exagerat de costisitor, ci unul situat in parametrii normali.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply